The Company Men-előzetes

A történet röviden annyi itt, hogy egy csávót kirúgnak, aztán talpraáll. Sok depresszióval és hasonlóval fűszerezve az egészet.

A szereplőgárda viszont korrekt: Ben Affleck, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Chris Cooper, Maria Bello és Rosemarie DeWitt.

Hd változatban is.

3 hozzászólás a “The Company Men-előzetes” bejegyzéshez

  1. Lassan ennek is önálló műfaja lesz időszakonként, mint válságlelkesítő mozi, van kiút ha elvesztetted a kereseted, és van egzisztencia az életmódot jelentő álláson túl is, és létezik amerikai megoldás a problémára. Kétféle.

    A pesszimista: Kirúgtak, nem tudod fizetni a hiteleidet, a bank elveszi a házad, az autód, a nyugdíjalapod és a gyerekekre félretett pénz állja a kamatokat, míg csődöt nem jelentesz, kétségbeesve részegen levizeled Affleck előzetesben látott filmjének plakátját a mozi előtt, mert a kutyádat el kellett altatni, hiszen nem telt féregtelenítő gyógyszerre, az asszony újra terhes, mert neki nem telt fogamzásgátlóra, az orvos megértő elutasító mosollyal üdvözöl, hogy nem tud foglalkozni a magzattal, mert nincs rá “ideje”, neked meg pénzed, hogy időt találjon. Főbe nem lőheted magad, hiába laktok immár nagycsaládosan a nyugdíjas anyádnál egy szobában, lehetőséged lenne, csak nem érné meg, hisz nincs TB-d ha elhibázod, se életbiztosításod, de néha egy megható régebben levizelt plakát álmára gondolsz, amelyen amerikai megoldások optimizmusával Ben Affleck nézett vissza rád.

    Az optimista: Megvan az állásod, tetszett az előzetes illuziója, reméled, hogy valóság és a magasztosság maszlagát nyelve derült mosollyal állapítod meg, azért szép az élet.

    Vagy.

    Immár van állásod újra, csóválod kicsit a fejed, hogy ez azért nem így van, de túl lehet élni, ha hosszú és szomorú is az egész.

    Optimista vagyok, a filmet kapásból nem nézem meg, de jó szórakozást, hiszen lehetnek értékei.

  2. Optimista vagyok. Megjött a villanyszámla utolsó felszólítása. A volt nejem bosszúból letiltotta a fizetésem felét, a második házasságomból jön a második gyerek, van 10000 forintom fizetésig.
    De azért megnézzzem ezt a filmet.
    Már csak a szereplők miatt.

  3. Természetesen ne hallgassatok rám, a szereplők remek gárdát tesznek ki, csak a mérhető önámítás tesz paprikássá néha :)

    Trash: Élvezd a filmet, már ha jó! Sok sikert a villanyszámlához, a válás szar dolog, a gyerektartás meg szülői kötelesség, gratulálok a második gyerekhez, kitartás és sok sikert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.