26 hozzászólás a “Új trailer a Tronnak” bejegyzéshez

 1. Ütött ez is, habár az tuti, h Daft Punk-kal jobb lett volna. De így is a végén az a cool.

 2. Ű-ha! milyen ultra brutális CGI van ebben, komolyan mondom nem hiszek a szememnek. Aszittem Bridges elment egy össejt terápiára visszafiatalodni, de ez CGI, viszont ez bizony élethű! Ez már szint! Ettől függetlenük maga a téma nem izgat annyira,szép,szép meg futurisztikus, de valahogy nem olyan érdekes ez a film.

 3. Mindenképpen meglesem majd :) Főleg annak tudatában, hogy a Pixaros srácok is besegítettek :)

 4. Nem tudom…
  Ez alapján egy kicsit “Speed Racer” a feeling, de majd ha megnéztem…

 5. Ez nagyon ott van, visszajön a régi Tron érzés. : ) Remélem ezt a hihetetlen képi világot egy emészthető történettel is megtámogatják majd.
  ” Ez alapján egy kicsit “Speed Racer” a feeling”
  Na ekkor a hülyeséget már rég mondtak itt. Slowclub, tiéd a korona.

 6. A CGI Bridges sajnos nagyon kilóg, mozis mércével nézve lehetne jobb is a megvalósítása (egy játék introba még elmenne) mert a film maga nagyon szuperül néz ki. A történet nem lesz vmi nagy szám de le fog esni az állunk a látványtól az biztos.

 7. Szerintem Bridges arca baromi jól meg van oldva, ha nem tudnám hogy CGI soha nem tűnne fel, hogy az. Nem mint Arnold a T4-ben. Nagyon várós ez a film.

 8. várós ezerrel!!! CG Bridges meg kurva jó, nem tudom ki, mit, hol látott eddig jobbat??? Lehet kilóg, lehet nem lóg ki, de CG és az eddigi legjobb sztem, nem mintha olyan sok lett volna eddig. Nekem ez a trailer jobban bejött, “epikusabb”, fasza na.

 9. Játék intróba több mint elmenne, sokszorta magasabb színvonal, de élő emberekkel egy jelenetben tényleg kevés… az öreg BB jobb volt. De van még pár hónapjuk hogy finomítsák.

  Amúgy a Pixar a sztoriba segített csak bele, Lassetter Catmull és Bird nem nagyon nyúlkálnak a pixelekhez meg poligonokhoz.

 10. A CGI-Bridges-t még szoknia kell a szememnek, de amúgy el vaok ájulva még mindíg ettől a filmtől!!!!

 11. A rekreált Bridges technikailag üt, viszont kicsit Marv-ra emlékeztet a Sin City-ből… :D

 12. Eddy21: a látványvilágra értettem. Az első Tron nagyon is jó, alapmű, kamaszkorom egyik nagy kedvence…

 13. Lehetne kicsit epikusabb a történet mint ami ebből a trailerből lejön. Mindenesetre Tron! Reméljük értő kezekkel nyulnak a támához. Eddig nagyon tetszik.

 14. kár hogy ez alapján a történet ugyanaz mint az egyben volt. na jó, itt a fia megy be. amerikában még mindig nem tanulták meg hogy ez már kurvára nem a 80-as évek, amikor elég volt hogy “húdemocskosjólnézki’ film volt?
  pedig lehetett volna érdekes cucc is, de walt disney, mit vár az ember

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.