9 hozzászólás a “Let This Poster In” bejegyzéshez

  1. lehet, h elszakadnak az eredetitől, de ez a poszter veszettül bejön. Baromi szép!

  2. előre is elnézést a rajongóktól, de ez egy éjszakai betét reklámja akar lenni?

    brianaspirinnel egyetértek.

    egyébként technikailag szép munka :)

  3. ez egy pompás könyvborító, de mint filmplakát… pláne Let Me In… hát nem is tudom, csatlakozom én is brianhoz.

  4. Lehet, hogy elszúrják a feldolgozást, habár egyenlőre korrekt másolatnak tűnik ez a promo viszont profi munka. Figyelemfelhívó és borzongató, némi horrorisztikus misztikummal – a film kiváló reklámja!

    franci: Rajongás nélkül, az asszociációdért, azért amelyet a képben látsz szerintem nagyon beteg gondolatok tobzódhatnak a fejedben. Ne vedd sértésnek, inkább meghökkentettél, mintsem megbotránkoztattál a felvetéseddel. Nagyon kereken leírtad :) , ne haragudj!

  5. Aquarius: Az van neki, és milyen egészséges :) Nem túl fájdalmas a beteg humor, van amikor szét tudom röhögni magam a legalantasabb poénokon, akár hozzászólásokban leírva, csak most, hogy láttam a képet és tettszett, a hozzászólása után egész más érzéseket kerekít bennem.

    Ha harcos feminista lennék azt mondanám egy vérben fürdő kislányra ilyet írni enyhén szólva lealacsonyító a nőkkel szemben. Mivel azonban se nő, se nem jogharcos nem vagyok, engedtessék meg alpárinak hívnom a véleményét, mivel eléggé belerondított a képélményembe. Ezzel együtt nyugodtan elküldhet a prűd francba, mert lehet, hogy túlérzékenykedem a témát.

    A kép szerintem frappáns! – és ennyi a lényeg.

  6. miért kéne a vámpírkislánynak vérben fürdenie?
    ezt nem értem.
    áldozatot szed, kiszívja a vérét, okés, felfogtam, egy hülye vámpírról van szó.
    de vajon bele is fekszik az egészbe?

    röviden összefoglalva: szerintem ez a kép nem illik a filmhez.

  7. Ezt hívják stilizált képalkotásnak, amikor a film témájára művészi túlzással hívjuk fel a figyelmet. Ebben a kompozícióban arra, hogy látszólag egy ártatlan teremtmény, kislány, az őt körülölelő vérfolyam áldozata és szörnye egyszerre. A kép a törékenységről szól és a veszedelmes védtelenségről, na meg a célszerű figyelemfelkeltésről, művészi értékítélet nélkül.

    De nem is azt kifogásoltam, hogy mit értesz, vagy mit nem a képen, ez mindenki tiszteletben tartható saját véleménye lehet, és én is rosszul gondolhatom az egészet. A mód, ahogy belerondítottál a képlátásomba az nem tetszett, de ezzel már abszolút túlbeszélt az egész.

    Lehet igazad, hogy “nem illik a filmhez”, csak légy szíves fejezd ki ezt jobban legközelebb :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.