Első kép a Cowboys vs. Aliens-ből

Favreau, a rendező, azt mondta a comic conon, hogy komoly western lesz, nem hülyéskedik el. Leone nyomdokain haladnak majd, Harmadik típusú találkozások és Alien fűszerekkel vegyítve az alapanyagot, ebben a cowboyok közé helyezett űrlényekkel foglalkozó filmben.

Azért az első képen látszik, hogy Vasember kísért.

12 hozzászólás a “Első kép a Cowboys vs. Aliens-ből” bejegyzéshez

 1. Hát nem tudom én várom a filmet, de nem igazán tudom elképzelni komoly Westernként, mint mondjuk a Dollár trilógia vagy a Volt egyszer egy vadnyugat.

 2. Ha tényleg Leone nyomdokain haladnak eléggé bukta lehet a dolog, mert a mai közönségnek csigalassú a westerntempo. Nekem mindenesetre várós, kiváncsi vagyok, hogy lesz ez komoly western.

 3. alapból alienek a vadnyugaton..most nem azért, de azt annyira nagggyon komolyan nem lehet venni sztem. de amúgy kíváncsi vok rá

 4. Nyilván a mai igényekhez igazítják a tempót. Kár is hasonlitgatni a Segrios filmekhez, mert azokban nem voltak idegenek:D

  Érdekes lenne egy jelenet, ahol előbb mutatják Daniel Craig elszánt tekintetét szuoper plánban, majd a földönkívüliét, közben felcsendülni egy Ennio remix, aztán egymásra lőnek.

 5. Ez a kép annyira nem győzőtt meg. Ez a western + alien téma kb. annyira összeegyeztethetetlen,hogy …példát se találok!Vannak dolgok amit szerintem nem kéne nagyon erőltetni,mert egymástól teljesen eltérő stílus,nem néz ki jól. Még ha egyiptomiak + földönkívüliek volnának,az is jobb volna, főleg a megalapozottság tekintetében.Lehet hoyg ez is valami sokadik sose hallott képregényből készült feldolgozás, nem tudom. Ettől függetlenül még lehet jó,majd ee’válik

 6. talk to the repulsor? :D
  amúgy nem is tudtam hogy Favreau a rendező, de így tuti várós!

 7. Favreau még azt is mondta, hogy 2D-s lesz a film.
  Aztán felkonferálta a főbb arcokat (Graig, Wide, Rockwell, írók), majd végül “tömeghisztéria” tört ki, amikor Ford érkezett két rendőr társaságában “megbilincselve”.
  Volt valami rövid részlet a filmből, de netre sajna nem került. :(

 8. már csak az öreg Fordért is nézős, de amúgy is remek cast. nekem ez a kép is bejön. amúgy miért ne játszódhatna vadnyugaton, csak a jelenkorban zuhanhat le egy alienűrhajó?

 9. Háá, me az idegenek az 1940-es évek végén fejlesztették odáig az űrutazást, hogy lezuhanjanak nálunk, nem tudtad?

 10. Favreau nem rossz, de ufós western nem lehet komoly, főleg, h a címe sem valami misztikus. leonét úgyse éri el

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.