23 hozzászólás a “Ez van eddig az új Godzillából” bejegyzéshez

 1. hááát..sztem inkább nulla. akkor már a Thor meg C. America hasonló képek azok jóval ütősebbek voltak.

 2. valószínű ez nem az Emeriches Godzilla folytatása lesz, mivel az nem egy Godzilla film volt!!!! csak úgy hívták, de az eredeti japán Godzillával semmi közös vonása nem volt ( attólmég amugy sztem egy jókis popcorn mozi). Az eredeti Godzillának meg van valami nuclear breath-je vagy hogyhivják ezt.

 3. “Első részben nem tudott, tüzet okádni!!”

  De tudott! Nézd meg még egyszer a filmet figyelmesen! :)

 4. Nem, nem okádot tüzet, hanem ráordított pár tankra amik felborultak és felrobbantak :)

 5. Amcsi verzióban a tűzokádás úgy nézett ki, hogy üvöltött, vagyis inkább sikított egy nagyot, aztán a lehelete lángra lobbant, amint elérte a tetszőleges tereptárgyat, legyen az harckocsi, parkoló autó vagy jelzőlámpa. Az “első részben” pedig, ami egy 1954-es japán film és annak folytatásaiban, rebootjaiban, illetve bármelyik más nem-amerikai feldolgozásában kékszínű radioaktív tüzet tudott okádni. Megbeszéltük? :)

 6. Az előző filmben jobban nézett ki a dinkadinó,itt olyan másabb a fejformája,bár nem rossz.Remélem ott folytatják ahol az előző abbamaradt. Én nem bánnám ha tudna valami égető dolgot okádni ez a benganagy vacak.

 7. “Nem, nem okádot tüzet, hanem ráordított pár tankra amik felborultak és felrobbantak :)”

  Akkor én tévedtem! Mea culpa! :)

 8. Külön illik a képbe a Legendary pictures jele:D Ennél ízlésesebben má bele se tehették volna:D

 9. Remélem ezúttal közelebb lesz az amcsi verzió a japán hangulatához, bár “sajnos” a sztori valószínűleg kimerül a Godzilla vs. hadseregben. Azért reménykedek, hogy bedobnak még egy szörnyet vagy valami óriásrobotot :D

  StormshadoW: Biztos nem folytatják a 98-ast, mert egyrészt az már megtörtént rajzfilmsorozat formájában, másrészt a Legendary Pictures rebootot akar.

  Kemény Husi: Volt piros lehelete is :) (Nem kötözködésképp, csak a G-Fan kibújt belőlem)

 10. Piros? Nem tudom, nekem csak amolyan aranyszínű rémlik a Milleniumi és a Megaguirusos filmekből :) (Egyébként pont az csupafog, csupatüske Godzi a kedvencem design tekintetében, roppant tündéri teremtés :))

 11. Egye fene, azokat mondhatjuk aranyszerűnek :D A Heisei-éra utolsó három filmjében (MechaGodzilla II, SpaceGodzilla, Destoroyah) viszont a Spiral Fire piros.
  A kinézetben egyetértek, a Millenium Godzillája állati jól nézett ki. A plakát alapján a jenkiké is arra akar hasonlítani.

 12. Emmerich Godzillája jobban tetszett, persze ízlések és pofonok. Ennek a feje elég betyár, egy kispolskitól már megfulladna…nekem az sem hiányzik, hogy egy gyík tüzet okádjon, akármilyen sugárzást/fertőzést/beöntést kapott.
  Inkább nézném a régi film folytatását Jean Renoval és Matthew Broderickkel.

 13. Sztem a Japán eredeti gagyi volt, az Emmeriches szintén csak USÁ-san gagyi ez is tuti az lesz csak 2011-es szinten gagyi. Nem értem miért nincs eredeti ötelt miért kell ilyen szarokat remakelni meg rebootolni. Bloaaa

 14. Ha egy veszélyesen sugárzós godzilla, mint a 12 évvel korábbi, akkor talán belefér a torokba zárt fénycsóva is. :)

  Még mindig jobb, mint a Stay Pop habcsók emberke a Ghostbustersből. :D

 15. Vagy King-Kong ot!!!!Kinkong vs. Godzilla powaaaa.Ésmajd felmásznak a World Trade Centerre…ja nem…mind1 KING-KONGOT BELE!!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.