14 hozzászólás a “Maci Laciék poszteren” bejegyzéshez

 1. az igazi RATYI!

  holivúdban mindenre adnak pénzt, ha vannak kapcsolataid.

  Celluloid szemét

 2. Hol vannak a jó öreg 2D-s rajzfilmek??? Komolyan hiányoznak, és éppen ezért bírtam a Simpsons mozit is… Ezt meg kár volt elszúrni, normál rajzfilmként még TALÁN el is mentem volna megnézni. Így viszont még letöltésre se méltatom.

 3. Mikor megláttam valahol az első Maci Laci, Bubu promo képeket. Tisztára úgy nézet ki, mint két jelmezbe öltözött dilettáns. Amit Hollywood művel, hogy mindent vászonra, már túlzás. Remélem csak átmeneti állapot, mert ennyi katyvasz legyen végeredmény, mint az elmúlt 8 évben, már sok. Ötleteket kérünk, nem pedig gyerekkorunk lebutított változatait.

 4. Vannak dolgok aminek 2D -ben a helye. Egyszerüen mert az a stílus, ott van jó feelingje,ott néz ki jól.Legelőször akkor döbbentem rá ,hogy nem megy ez a 3D-sítés,amikor Earthworm Jimet átpakolták ratyi 3D-s vacakká,igaz az csak egy Game volt,de akkori is. Aztán ottvan a RókaVukk, az is egy förtelem lett, ezt is hazavágták rendesen, semmi nem emlékeztet a régi hangulatra,bummfurdi szar kinézete van,mint az összes többi 3D -s söpredéknek. Nem tetszik egyáltalán!

 5. Na! Végre valami eredeti! Már azthittem csak feldolgozások meg unalmas, fantáziátlan folytatások lesznek moziban! De nem, tisztelet a kivételnek. Ez valami eredeti dolog! (:)Köszönjük bullywood…:)

 6. ha nem tudnám, h kifélék-mifélék ezek a macik, azt gondolnám, h ez így jópofa, de mivel klasszikusnak számít, azt mondom, h botrány amit kint művelnek. Azt a sok pénzt, amit ezekbe a lelketlen műanyag szrokba beleölnek, adták volna egy beteg gyerekeket támogató alapítványnak vagy tudom is én. ez így nonszensz.

 7. Azért, ha eltekintünk attól, hogy megint egy fölösleges feldolgozás, láthatjuk, hogy ez a kép messze nem néz ki olyan rossznak mint a Hupikék Törpikék :D Ez már valami..

  Justin Timberlake meg tökmindegy,, hisz nálunk szinkronosan fog menni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.