Heti mozibemutatók: július 29.

Hát ezt most nem tudom, még pótolnivaló is van, szóval majd meglátjuk. Amúgy a Szupercsapat is megy premier előtt péntek-szombat-vasárnap pár moziban, az kötelező pár embernek, de majd mondom nemsokára külön.

  • Csingiling és a nagy tündérmentés (Tinker Bell and the Great Fairy Rescue) – gondolom gyerkőcöknek főleg.
  • Nagyfiúk (Grown Ups) – sajnos erről sem sok jót hallani, de talán.
  • Az utolsó léghajlító (The Last Airbender) – ez tipikusan olyan, hogy a nem világpremier miatt már rég tudjuk mekkora balama az egész, így szerintem majd olcsónapon max.
human
írta
2010. 07. 30. 02:19
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 29.” bejegyzéshez

  1. A léghajlítót olyan gyerekeknek ajánlom, akik nem láttak még sok látványos filmet, nem nagyon olvasnak, és nem nagyon van fantáziájuk. De mindenképp gyerekeknek. Komolyan. 12 év felettiek ne nézzék meg! Én hibáztam, és beültem rá, gondolva, hogy annyira csak nem lehet rossz, mint mondják, és tényleg nem olyan borzasztó, egyszerűen nem én vagyok a célcsoport. Ilyen erővel a Marmaduke-ot is lehet fikázni bolondulásig. (most hagyjuk a “bennünk lakó gyereknek szóló film” érvet).

  2. Én is megyek a tesóimmal az Utolsó léghajlítóra. Őket nagyon érdekli, én meg úgy vagyok vele, hogy ha legalább a sorozat látványát és hangulatát sikerül visszadni, akkor már okés. :)

  3. Én szombaton megnézem. Tudom hogy köpedelmesen rossz lett, de akkora fanja vagyok a sorozatnak hogy muszály látnom nagy vásznon hogy cseszték el :'(

  4. ezek közül egyedül a Grown Ups-ra vagyok kíváncsi, mert láttam az ígykészültjét is, és hát hiába megvett, ezvan:D

  5. Ilyen filmek, hogy aszongya “Csingiling és a nagy tündérmentés” :-DDDD Eszméletlen, hogy ilyeneket van pénz itthon is moziban nyomatni. Ezzel szemben meg nemrég olvastam, hogy az Expendablesnek még kétes a sorsa :-S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.