Let them eat vegetables

Damon Lindelof (Lost) a valószínűleg elfogadható Alien prequel forgatókönyvet még feszesebbre pofozza.

Cillian Murphy fogja Thandie Newtont és közösen szerepelnek majd a The Retreatben. A történet annyi, hogy egy kis szigeten bérelnek maguknak nyaralót, amikor is a parton találnak egy vegyvédelmi ruhás katonát, aki azt mondja, hogy a főszigeten mindenki fertőzött. Innen meglátjuk hova haladnak majd.

Innen indulva Kevin Smith háromnegyed órás Comic Con dumáját is meg lehet nézni. Kicsit standupcomedys, főleg a part 1.

A Will Eisner által készített A Contract with God képregény is feldolgozásra kerül. 4 történet van benne, így 4 kisebb rendezőt fognak összefűzni.

Úgy néz ki At the Mountains of Madness-t fogja rendezni Guillermo del Toro, jövő nyáron. A producer Cameron papa, és 3D-ben fog készülni. Még rengeteg idő mire bármi történik, majd átvesszük ha már biztosabb az anyag.

Fejlemény van a Total Recall remake ügyében. Amúgy nem teljesen remake, hanem a film alapjául szolgáló PK Dick könyvből származtatják majd. Ez amúgy érdekes lesz így, bár.. szóval a fejlemény az, hogy Len Wiseman (Live Free or Die Hard, Underworld) rendezi majd. Az írót már mondtam 1 éve.

5 hozzászólás a “Let them eat vegetables” bejegyzéshez

  1. Del Toronak örülök, mert úgytudom élete egyik nagy álma volt ez. a contract with godot meg valami nagyon faja rendezők kezébe kell adniuk, mert nemszabadna az egyik első graphic novell(hanem az első) alapján készülő filmet elbarmolni.
    “így 4 kisebb rendezőt fognak összefűzni.” : mármint négy kissebb filmet?

  2. Na végre elkezdi Del Toro az Őrület Hegyein Át filmet.
    Már akkor nagyon vártam, még mielőtt a Hobbit-ba beszállt volna.Örülök hogy kiszállt, így legalább megcsinálhatja, amit már nagyon régóta szeretne.
    Már most VÁÁRÓÓS!

  3. A Total Recall az eredetileg egy PK Dick novellából készült (ennek címe: We Can Remember It for You Wholesale) és ha követi az eredeti (rövid) művet, akkor nem tudom hogy lesz belőle film. (nyílván megtoldják majd, vagy írnak át rajta). Verhoevan filmje, bár rengeteg változást tartalmazott, az eredeti szellemiségéhez mégis hű maradt.

  4. Na errol beszeltem (illetve kerdeztem) akkor amikor kommenteltem a Del Toro ugy kapcsan ami valahogyan ?torolve lett? meg regebben. Nagyon orulok, hogy vegre nekiall, sot sokkal jobban orulok ennek mint mondjuk annak idejen Hobbit fele dolognak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.