35 hozzászólás a “Rengeteg anyag van a Transformers 3 forgatásáról” bejegyzéshez

 1. tényleg durva ahogy lezúznak mindent a városban, de a film még mindig kihagyós. csak mindig belefutok ilyesmi anyagokba

 2. Nem semmi anyag. Engem továbbra is érdekel. Főleg ha jobb lesz, mint a második rész. Bár annak az első 10 perce azért ott van a szeren rendesen. :D

 3. az első képen bal oldalon az darth vader-nek a feje? :)
  amúgy én várom a filmet, jó kis eyecandy movie. számomra teljesen megfelel a kikapcsolódásra

 4. mekkora poén lenne ha a rendes filmbe is ADVANCED CGI helyett ilyen kis oszlopokon lennének az autobot fejek, a költségkímélés miatt xD

 5. Ez szerintem marha jó videó :))) Ilyen szögből látni a forgatást, még jobb is mint egy werkfilm :)) Hogy összekoszolták Chicagot… :D Meg az ejtőernyős ugrás, hát volt pár érdekes ugrás, mintha valaki megkoccolta volna a Sears Towert. Várom a filmet, remek kis (jövő) nyári kikapcsolódás lesz ez :))

 6. Az nem a Sears Tower, ahol az ejtőernyösök vannak, hanem Trump egyik lakóháza.
  Amúgy a környék nem ismerős senkinek, mert az egyik hatalmas sikerű film sok jelenete ugyancsakk itt játszódott?
  Amúgy Bay kezében az nem tünik nekem 3D-s kamerának, de látom örömmel rángatja, hogy csakazé kicsesszen velünk.

 7. Sztem bay iszonyat gynege ocska rendezo akinek csak sok penzt adtak,es most ezt elkolti.Fele ennyi penzbol is jobb filmet csinal egy normalis rendezo.

 8. E. Lóránt – Köszi, egyszer láttam csak videót, Sears alakja volt a háznak :D Szegény Trump-nak csak ilyenre futja :D

  Nekem bejön ez a rángatózás, mondjuk, 3D-ben biztos iszonyat zavaró lehet, de… nem úgy volt, hogy Bay semmilyen körülmények között nem forgatja 3D-ben a filmet, meg nem konvertálják át? Mert akkor érthető, hogy miért is kézikamerázik, azt nem igen lehet 3D-s kamerával.

 9. nagyon fincsi robbantások vannak/lesznek.
  Várom, remélem jobb lesz mint a 2.
  Az első rész nagyon bejött nekem.

 10. Bay nagyis jo rendező!!! :) nagyon várom 3ik részt!! első 2 nagyon jo volt!! Bay garancia egy jo mozira mindig :)

 11. Jó lehet most ott dolgozni az egyik skyscraperben:)
  A videó végén a kocsirobbanás-pörgés meg kifejezetten tetszett.
  Csak annyira röhejes hogy nagyban kommandó meg transformers de azért a nyápic főszereplőnek meg a csajának is mindig ott kell izgulniuk a csatatéren, mi a francért kell ott lenniük?? A BubbleBee nem tud magától odamenni? Vezetni kell? Tiszta pompom lány szerepben vannak.

 12. A film túl gyorsan folytatódik és szerintem itt rontották el a 2. részt. A képek alapján nekem nagyon hasonlít az 1 rész, L.A. képeihez! Ezzel nem azt mondom hogy Human 1.rész képeket töltött fel, hanem nagyon hasonlít az 1.részre.

 13. Ütős kis videó, azért látszik, hogy nem csak cgi a film. Már vártam, hogy az a Camaro átalakuljon Bumblebee-vé, de csak nem akart… :)
  NT.EUROPE: Persze, hogy ez nem az első rész, az elsőben nem volt Rosie Huntington-Whiteley. A videóban amúgy Mikaelaként írták, meg imdb-n is úgy van. Erről lehet tudni valamit, hogy marad-e Mikaela karaktere, vagy Rosie egy teljesen új Sam-barátnőt alakít?

 14. Áh, a kiírás szerint az új Huntington-kóros csaj Mikélát fogja alakítani. ÖÖÖÖ…ebből azt szűröm le, hogy Mikéla is csak egy olyan női transformer lehetett, mint ami a 2. részben rámászott a főszereplő srácra :)
  A forgatókönyv ismét remekbeszabott. A nagy lüvüldözések közben hőseink fedezéket keresnek egy üvegtáblás buszmegállóba! És az üvegszilánkok?

 15. És aki most ezt videózta az ott lakik vagy dolgozik abban a házban és az ablaka alatt puffogtatnak napokig? Meg ki sem mehet? Vagy ez hogy?

 16. igen az üvegtábla az ellen nem véd, nem hiszem el hogy egy ekkora stábnál senkinek se jut ez eszébe

 17. sszátok meg már megint Mikéla, amikor leírtam a legfrissebb hírt egy-két hete. Lehet ők nem figyeltek vagy valami

 18. Keszitsek el gyorsan. Adjak le, kaszaljanak vele aztan gyorsan felejtsuk mar el a Transformereket. Jojjenek az uj filmek inkabb.

 19. A buszmegallos fedezek az nekem is nagyon tetszett. Remelem benne hagyjak a filmben :). Ahogy elneztem a foszereplok alakitasat, megint vegig rohanjak majd a filmet es kozben lehet kiabalni hogy nononononoooo nononononooooo….

 20. nekem még mindig az első film első teasere tetszik a legjobban. (a marsjárós)

 21. MrHat 2010. 07. 30. 13:06 – Komolyan! Ez város.
  soda 2010. 07. 30. 13:53 – Nem a videóról beszéltem, hanem képről, szerintem ezt ki is hangsúlyoztam. Csak a díszlet megegyezik az 1 résszel!

 22. A robbanások jól néznek ki, de a 2. rész után nem várok sokat ettől a résztől sem, de legalább lesz lehetőség pozitívan csalódni. A buszmegállós fedezéknél csak az a jobb, hogy a kocsinak azon az oldalán szállnak ki, ahonnan lőnek… Miért is nem a másik oldalon, ahol a katonák is vannak, hogy esetleg a kocsi fedezékében legyenek? :)

 23. az a csaj még mindíg nem hot. Victoria’s Sectret ide vagy oda, nem erőltették meg magukat

 24. csak engem zavar rohadtul hogy Megan helyett betolták ezt a csajt? Legalább egy fekete parókát adhattak volna rá.. most ez milyén hülyén jön már ki hogy ugyanarra a karakterre (2 film után) beraknak egy szőke csajt.. mondjuk az még gagyibb lett volna ha új barátnőt kap Sam, aki szintén olyan badass hogy majd rohangál a fiújával a golyózáporban.. bullshit

 25. Shana, a csaj nem Mikaela karakterét játsza, hanem ha jól hallottam, a képregény szerinti majdani feleségét. Ettől függetlenül, a csaj nem szép, de legalább nem is dögös. Megan, ó drága Megan, hol vagy?

 26. Az első 2 részt is tudtam szeretni, erre is tuti befizetek. Ezek a jelenetek nagyon tetszenek, az első rész városi jelenetei remélem visszaköszönnek a filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.