Don’t Be Afraid of the Dark-előzetes

Nyilván Guillermo del Toroval reklámozzák, főleg, hogy nem csak simán producer, hanem az íráshoz is köze volt. A rendezéshez viszont nem.

Amúgy rated R besorolású horror, és Katie Holmes meg Guy Pearce is szerepel benne. Na nem koptatom a billentyűket tovább, inkább playgomb.

A hangerőt vegyétek le, van benne egy nagyon szemét ijesztés.

13 hozzászólás a “Don’t Be Afraid of the Dark-előzetes” bejegyzéshez

 1. A végén befostam, pedig tapasztalt vagyok…. Nem lesz ez rosz szerintem, talán végre egy színvonalas horrort is kapunk.

 2. Én elkezdtem nézni, de aztán olvastam mi van a trailer után írva és egyből kinyomtam, nekem gyenge a szívem.

 3. hát, azért ez elég gyenge volt. a filmben talán a sima hangerővelráijesztünkaszegénynézőre gagyinál azért többet hoz remélem.

 4. A szájlent hill óta talán a legjobbnak tűnő horror. Guillermo papában nem fogunk csalódni, hiába csak produkálja sz eseményeket.

 5. ami azt illeti, meg se rezzentem. kicsit ijesztőbbre számítottam:D de attól még elég jónak tűnik.

 6. az olyan videókra emlékeztetett az előzetes mikor a legbékésebb pillanatban bevágják az ördögűzős csaj fejét és a sikítást xD csak a film ne legyen olyan…

 7. …háát…lehet velem van a baj, de én nem ijedtem meg (de csak azért mert szóltál) , ellenben megmosolygtam ezt az előzetest… …abszolút fel sem csigázott…
  …talán megnézem… …elnézést hogy negatív voltam.

 8. Jó ez, bár kikockáztam, s akkor már nem is olyan félelmetes ez az akármi. De hát pont ez a horrorok lényege, pillanatképek, hanghatások stb. Nekem már az Árvaház is nagyon tetszett, szal megnézem. :)

 9. Nagyon látszik, hogy Del Toro keze benne van. Épphogy csak nem ő rendezte. A látványvilága, (igaz csak pár képkockát látni), már most meggyőzött, hogy egy remek horror-t fogunk kapni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.