Report Threats

Ha láttok valami furcsát, akkor jelentsétek a megfelelő szerveknél. A Comic Conon feltűnt poszteradag elért a netre is végre, a film címe pedig Battle: Los Angeles.

12 hozzászólás a “Report Threats” bejegyzéshez

 1. Az utolsó képen ha jól megnézitek szerintem egy idegen van a háttérben, azt nézi annyira a katona. Remélem jön már hamarosan valami normális teaser is hozzá.

 2. Milán:
  Valóban, az lehet egy idegen a háttérben. De a katona nem azt nézi mert mögötte van az idegen nem? :)

  Amúgy tetszenek, az utolsó tényleg kilóg a sorból, ha mindenáron egy éppen most seggbek*rt katonát akartak rátenni, akkor legalább lehetett volna fekete-fehér.

 3. Remélem nem valami Függetlenség napja féle limonádé, patrióta, nyál film lesz, mert az nagyon gáz volt, már a maga korában is.

 4. A poszterek hangulatosak, de az utolsót én is fekete-fehérben képzeltem volna el, és a katona tény, hogy béna rajta, inkább arra is raktak volna egy nagy űrhajót vagy idegeneket.
  turrican: azért azt hiszem ez túlzás. A Függetlenség napja tény, hogy limonádé, de attól még igen szórakoztató és látványos film. És egyáltalán nem volt gáz, egy akció(-vígjáték)filmnek készült, nem akart közvetíteni sem világmegváltó gondolatokat sem valami hatalmas tanulságot (leszámítva, hogy az Egyesült Államok a világ megmentője és a legf*szább nép a világon…), egyszerűen a kikapcsolódás volt vele a cél. Azt pedig el is érte. Az meg, hogy patrióta? Hát istenem, minden második amerikai film az, ehhez már hozzászokhattatok volna az alatt az x év alatt, mióta filmeket néztek.

 5. Szerintem a studio sem ugy adta ki a posztereket, hogy ezeket sorrendben kell nezni es az utolso kilog majd. Ezek onallo poszterek, amikbol van pl. 4 retro es biztosan lesz ugyanennyi poszter is ami a jelent abrazolja. Mellesleg az utolso nekem sem tetszik.

 6. Szerintem csak belelátjátok az idegeneket az utolsó képbe. A katona mögött az nem egy űrlény, hanem Darth Vader nagyúr!
  :D
  A katonának olyan az ábrázata, mintha most látta volna meg a szomszéd csajt vetkőzés közben.

  zsocso:

  Szerintem a stúdió pont úgy adta ki ezeket, hogy sorrendben kell nézni. Ezt abból gondolom, hogy a dátumok egymást követik:D

 7. az utolsó képen az nem földönkivüli lény szerintem,simán csak egy robbanás,füstfelhő de ne legyen igazam:)

 8. “Szerintem a stúdió pont úgy adta ki ezeket, hogy sorrendben kell nézni. Ezt abból gondolom, hogy a dátumok egymást követik:D

  Persze, hogy kovetik. De azt nemhiszem, hogy minden moziban kinnt lesz az osszes poszter egyszerre. Akkor meg tok mindegy, hogy kilog-e vagy nem.

 9. A negyvenkettest és a nyolcvanhármast nem nagyon értem. Elmagyarázná nekem valaki? Előre is kössz.

 10. jónak tűnik, remélhetőleg misztikus, parázós, és hirtelenmutogatós lesz, nem pedig vmi hálivúdi akciótrancsér

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.