Try and try and try to forget

The Outer Limits-feldolgozás van folyamatban, legalábbis olyan szinten, hogy a full csóró MGM íratja a forgatókönyvet a Patrick Melton és Marcus Dunstan duóval. Végtelen határokként többen ismerik?

Matthew Vaughn, az X-Men: First Class rendezője, elmorzsolt pár könnycseppet amikor az Inceptiont nézte a moziban. Hogy miért? Nem attól félt, hogy sosem lehet majd lenyomni, hanem mert a 0 gravitációs akciójeleneteket ki kellett szedni az First Class forgatókönyvéből (voltak benne), mert másolásnak tűnne ha 1-2 éven belül ilyesmivel tűnnének fel.

A JCVD rendezőzőjének az új filmje, a The Cold Light of Day két olyan nevet szerzett: Bruce Willis, Sigourney Weave.

Borzasztó karakterposzterek a Sucker Punchnak.

7 hozzászólás a “Try and try and try to forget” bejegyzéshez

 1. Hogy a fenébe ne? De sorozat lesz, vagy egy film. (Gondolom film, mert a filmbuzin vagyok). Csak mert érdekes lenne, hogy oldanák meg.

  Imádtam a sorozatot. A kedvenceim a földönkívülisek voltak: legjobban az alienes-földalattgombnyomogatós tetszett… aki látta, tudja mire gondolok.

 2. a sucker punch poszterek bejönnek :)

  Pocok: gondolom, hogy film, mert a sorozat már kapott sorozat-riméket, bár ettől még nem kizárt :)
  bár ha film, akkor nem tudom, mit dolgoznak fel, hiszen eléggé egy rész egy eset volt, még ha voltak is visszatérő szálak néha, pl. a pilot visszaköszönt az évadfináléban, ilyesmi, meg későbbi évadokban is volt pár hasonló, de sztem a sima részek sokkal jobbak voltak

 3. Willis meg Weaver egy filmben? Ráadásul az a JCVD (nálam a 2008-as év egyik legjobb filmje) rendezője csinálja akinek sikerült egy lecsúszott B sztárt (aki sosem volt a kedvencem)olyan színben feltüntetni, hogy más szemmel nézzek rá, sőt meg is kedveljem?

  Ez már akkor ennyi alapján várós film :D

 4. Az nem JCVD akar lenni JVCD helyett?
  Már bocs, nem szőrszálhasogatás akar lenni, csak elsőre nem tudtam hova tenni, azt hittem ilyen is van, aztán utánanéztem inkább a rendezőnek :-D

 5. Sucker Punch plakátok ugyanabban a stílusban készültek mint a legelső póló-promoanyag, az alkotó nemgyengén beacidozott, de szerintem jók ezek. Eleve az egész film egy elborult dolog, simán illik hozzá ez a stílus is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.