Hiába na, a bevált recepten nem mernek változtatni a GI Joe 2-nél sem

LOL, alig bírtam röhögés nélkül leírni a címet. Arról van szó, hogy bár írónak egész jókat szerváltak be a folytatáshoz, a Zombielandot körömlő duót, viszont a rendezői székbe ki fog ülni ismét? Na ki? Stephen Sommers, akinek az első részt is köszönhetjük.

Valójában alaptalan a vigyorgás, hiszen egész jól tartotta a tempót végig, szóval ha jobb lesz ezúttal a forgatókönyv, akkor úristen, lehet értelmes folytatást kapunk?

human
írta
2010. 08. 04. 05:49
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Hiába na, a bevált recepten nem mernek változtatni a GI Joe 2-nél sem” bejegyzéshez

 1. Sok kommentelö hivja a filmet műanyagnak… de azok közül akik nem posokban élik ki magukat a film csupa 7/10-t kapott. Én várom.

 2. Teljesen rendben volt az elso resz. Porgott rendesen. Es ami a lenyeg volt. Egy akcio filmben legyen akcio. Nekem kellemes meglepetes volt.

 3. Hozta a rajzfilmek világát/hangulatát. Korrekt darab volt. Popcorn, na és? “Műanyag”, mint maga a játékbábú vagy a rajzfilm. Emlékeim szerint nem ment le nagy mélységekbe a sorozat.

 4. Tudom lehet egy kicsit merész összehasonlítás, de nekem a mostani Szupercsapat sokkal jobban tetszett a GI Joenál. Igaz hogy ebben sokkal bénábbak voltak a speckós effektek, de a duma meg a szereplők sokkal szimpatikusabbak voltak.

 5. Nekem sem volt semmi bajom a “G.I. Joe” filmmel. Úgyhogy részemről jöhet a folytatás.

 6. Úristen az A-teamben rosszabbak az effektek mint a G.I. Joeban????? Szerintem a leggyengébb pontja a GIJOEnak az ordenáré cgi volt, nem is a sztori.

 7. A G.I. Joe pont azt hozta amit gyerekkoromban is vártam tőle, amikor mentek a játék reklámjai a tvben. Kellemes szórakozás volt, nem kell tőle valami barominagy blockbustert várni… Jöhet a folytatás. =)

 8. na lassan oda jutunk, hogy a Joe zseniális volt… de akkor a második rész nem nőhet fel hozzá és még rosszabb lesz, vagy mi a logika következő lépése nálatok?

 9. ne legyen rosszabb mint az első rész és én akkor már elégedett leszek, ha jobb lesz az se baj. első rész nekem is bejött főleg a pörgős akciók miatt és még is lehetett mindent látni, jó kis popcorn muvi volt.

 10. Szerintem egy kifejezetten jó nyári film volt. Én nagyon várom a folytatást. Egyébként már azt hittem, megvan az alcíme amikor az első sort olvastam.:D Na majd jön az is.

 11. Popcorn és műanyag. Naná. Pont ezt vártam az első résztől is. Nekem nagyon tetszett. Egy kellemes nyári film volt. Várom már a második részt is.

 12. Szerintem egy ilyen filmhez(pörgős agyatlan akció) Stephen Sommers tökéletesen megfelel. Nekem sem volt gondom az elsővel. Agykikapcsolós párizsi kiruccanás, piramislátogatással megsépkelve a Sommers Tours-al.
  Várjuk a második részt! Na miben,hogy 3D lesz? :)

  El is képzeltem már! “G.I Joe 2 – A kobrák még mindig Rájzolnak, már disney digital 3D-ben is!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.