Hearing damage

Lesz folytatása Road to Perditionnek, méghozzá Road to Purgatory címmel. Oké, ez régóta hír, most az van, hogy előreléptek végre. Mellesleg a képregény alkotója írt rögtön két folytatást is a filmnek. Jelenleg úgy néz ki rendezőt keresnek.

An American Werewolf in London is remakebárd alá kerül. Ez már tuti, a pletyka rész az író: Fernley Phillips (Number 23). A stúdió fejesei modernizálni akarják és eltérni az eredetitől, de akkor miért remakelik?

Kevin Smith azt twittelte, hogy a horrorfilmjének, a Red State-nek a forgatása szeptemberben végre tényleg elkezdődik.

Már votl szó arról, hogy a Shadow képregényt/filmet újraélesztik, most az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy a rendezői székbe Quentin Tarantino kerülne. Drukkoljunk?

Spike Jonze rövidfilmet forgat az Arcade Fire együttessel, a besorolás scifi. Majd meglátjuk.

3 hozzászólás a “Hearing damage” bejegyzéshez

  1. Spike Jonze ARcade fire brutális páros, ide nekem most! Human ha kijön ez a rövidfilm, egy mailt nem dobnál lécci? vagy ha esetleg posztolod majd még jobb. ez most nagyon felcsigázott.

  2. road to perditionnek nem tom minek folytatás, az így volt jó szerintem. jó, a gyereket tovább lehet vinni, de basszus akkor maradjon az operatőr,rendező,zeneszerző mert kb ettől a 3 embertől volt olyan a film, amilyen, szerintem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.