5 hozzászólás a “Újabb trailer a Narnia 3. részének” bejegyzéshez

  1. Mindig elveszi a kedvem a filmtől, amikor meglátom ezeket a főszereplőket. A legrosszabb színészválasztások a filmtörténetben. Számomra élvezhetetlenek a filmek, mert úgy érzem, hogy egy általános iskola színjátszószakkörének szülői nyomásra erőltetett előadását nézem.

  2. A Narnia igen rosszkor jött – a Gyűrűk Ura után és a Harry Potterek közben senkit nem érdekelt egy másik mesebeli világ, ha még érdekelt is valakit, “M” által említett szereposztás miatt szerintem is felejtős volt. Nem kell újabb Narnia, be fog bukni. Bár az amcsik lehet hogy bekajálják…

  3. Zumi: a második bukott, szal nem kajálták be amcsik, hopp, már ugrott is az elméleted.

  4. Az igazat megvallva abból indultam ki, hogy az igényesebb nézőközönség az első rész után nem kíváncsi többre. Akkor tévedtem, talán az amcsik se olyan mindenevőek, mint hittem. :)

  5. Mindegy szerintem mikor adnak ki egy filmet,ha az igényes mese és mondjuk nem nyálcsorgatós kolkoknek készitik,lásd Batman,300,amik a mozi után lettek már széleskorben elismertek.Watchman,ami ugye mozis bukta de dvd-n,siker mert rájottek,hogy jó.Szóval a lényeg egy jó rendezo,meg a studiónak be kell látnia,hogy nem baj ha nem a zold karika fityeg a bal sarokban hanem a 15-16-esetleg 18.A Narniábol is lehetne cool filmet csinálni,meg ugye a Pókemberbol is lehetett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.