A 127 Hours forgatásáról

Hiába kerestem, még nem írtam a filmről, de hát ez azt jelenti, hogy akkor itt az alkalom. Danny Boyle következő filmje lesz, ami egy hegymászóról szól, aki balesetet szenved. Igaz történeten alapul, méghozzá az a fordulat, hogy a beszorul csávó levágta a saját karját és végül így szabadult ki, menekült meg. A főszerepet James Franco játssza. Boyle szerint a végére már mi akarjuk majd, hogy megejtse a nyisszantást.

Forgatási kép: 127 hours

Forgatási kép: 127 hours

Balra Boyle látható.

human
írta
2010. 08. 07. 04:49
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A 127 Hours forgatásáról” bejegyzéshez

 1. És ezt másfél órán át akarja majd húzni?
  Ebben a témában a legjobb film amit láttam a Zuhanás a csöndbe.. kicsit dokumentumfilmszerű és nagyon kemény a történet…

 2. Hát zseniális one-man-showkal el leszünk látva idén. Előbb Buried, aztán meg ez. Ez lehet a válasz a 3D – CGI dömpingre, hogy újra lesznek fasza színészi teljesítmények (Buried 9.2 az imdb-n!). Ez is biztosan üt majd, mint a buszkerék, szerintem James Franco és Danny Boyle neve külön-külön is meggyőző. Nagyon várós kategória mindkét film.

 3. Vertical Limit jutott róla eszembe, de csak a hegymászósdi kapcsán. Szeretem a túlélős filmeket, James Francot is, úgyhogy én várom. Danny Boyle-tól ijedtem meg picit..

 4. *újra lesznek f@sza színészi teljesítmények – persze vannak most is. Úgy értem, újra ezen lesz a hangsúly, nem a háromdén. Remélem.

 5. blady: Danny Boyle = Slumdog M, 28 Days Later, Sunshine, Trainspotting. Miért is kellene megijedni a nevétől? Szerintem ezek bitang erős referenciák.

 6. tudom, ismerem a google-t, imdb-t is:) sokakkal ellentétben én pl Slumdogtól nem estem hanyatt. Nem vagyunk egyformák.. De úgy kérdeztél vissza, mintha emiatt a név miatt nem akarnám megnézni :D

 7. Hiszed vagy nem, a Slumdogot először én is zárójelben akartam írni. :) De egynek bőven elment az is, jó kis mozi. A többi meg nagy kedvencem.

 8. A sokak által lehúzott Sunshine-t én is tudom szeretni, a Slumdog pedig elismerésre méltó film, még ha nincs is oda érte mindenki. A többit meg nem kell részletezni :)

  Amúgy a Buried igaz, hogy 9.2, de 300 szavazat alapján, szóval ezzel még nem alapoznék meg véleményt. :)

  Ez a film érdekes lesz szerintem – trailert biztosan nem nézek belőle, kezd kicsit elegem lenni a már látott jelenetekből filmnézés közben…

 9. Persze, h említésre méltó, csak én picit túlzásnak éreztem azt a rajongást, agyon dicsérést, ami körülölelte a filmet.
  Azért is írtam, h megijedtem, mert az villant be, h nehogy ez is agyonhype-olt film legyen, amit sokan azért szeretnek, mert nyomorúságos sorsú emberek agyoncicomázott feltörekvéseiről szól.. ha szabad ilyet írni..

 10. Kb 90perces film és máris tudjuk mi a vége és az egész arra van kihegyezve? Ebben msot akkor mi is az érdekes? Amugy szerintem a sunshine baromijó volt!

 11. ez érdekesen hangzik, bár Franco nem mindig bír az ilyen drámai szerepekkel. Boyle biztos hozza a tőle elvártat.

 12. Kíváncsi vagyok mennyire lesznek hitelesek a mászós jelenetek. Nagyon ki tud néha lógni a lóláb:-D

 13. Gondolom végig flashbackek lesznek. Annyira nem villanyoz fel a dolog, de azért kíváncsivá tett.

 14. én is csak norbi2k hozzászólását tudom megerősíteni, ez a sztori lényegében a zuhanás a csendbe története… az pedig egy piszok jó film az emberi kitartás és határok kitolásáról

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.