Pletyka: Justice League

Felütötte a fejét az a madárcsicsergés, hogy a Warner Brothers kiadta az ukázt, miszerint jöhet a Justice League-film. Most már tényleg. Eskü. Vagy nem, mivel pletyka. Persze az Avengerst előzni már biztosan nem tudják.

A ventillátorba repülő anyag? Batman és Superman nélkül képzelik el, így nézne ki a csapat: Green Lantern, The Flash, Wonder Woman, Aquaman, Martian Manhunter. GL ugye kap filmet jövőre, a Flash is fog valószínűleg még a JL előtt, de hatalmas butaság lenne Wonder Woman külön akcióit kihagyni a felvezetések között. Pont ezért valószínű, hogy hiába kap zöld utat a film, még sokat fog pihenni mielőtt tényleg tényleg tényleg nekiállnak. Mondjuk még sok fog múlni a Green Lantern sikerén.

Az tuti, hogy a Nolanos Batman nem férne egy szuperhősökkel teli csapatba, hiszen a realista alapokra helyezett denevérember nem illik oda.

35 hozzászólás a “Pletyka: Justice League” bejegyzéshez

 1. Batman és Supman nélkül JL? ISzonyú nagy marhaság…mintha a lényegétől fosztanák meg…

 2. ——- meg **************** pont batmant (aki a legjobb arc az egész ligában) meg Supermant, aki félig főszereplő meg Wonderwoman párja, őket hagyják ki? így már nem is érdekes ez az egész. GG Warner, asszem pár nézőt ezzel is veszítenek

 3. nem hiszem, hogy sokan bánkódnának, hogy az egyik legnagyobbat bukó szuperhős (megalapozatlan supermant butaság lenne betenni…) bekerülne. mint ahogy amiatt sem, hogy az egyik legelismertebb elmenne “cirkuszba”. nolan is szívesen hajtogatta, hogy az ő batmanjének nem él superman a törzsszomszédáságában.

  “asszem pár nézőt ezzel is veszítenek”

  nem túl logikus. “képregényrajongó vagyok, de mivel nincs benne xy, ezért meg sem nézem. mindegy, hogy hány embert érdekel”.

 4. nem unják még ezt a sok hülye képregényfilmet a népek? annyira gyenge mindegyik, nolan féle batmanen kívül nem tudnék említeni olyat amit kétszer is megnéznék…. ja de, a tim burton féle batman :)

 5. norbi2k: Akkor valószínűleg neked kimaradt a Watchmen, meg a Kick-ass, meg az X-men-ek, meg reggelig sorolhatnám. :)

  winnie: De a célközönség szerintem pont a képregényrajongók. Megnézném, hogy egy magyar átlagnéző mikor ül be egy JL filmre. És attól még, hogy itt megjelenik egy Batman karakter, Nolan nyomhatná a független batman-es filmjeit, amíg meg nem unja. :P Persze lehet, egy olyan történet amiben superman és batman nem vesznek részt simán, de úgy kihagyni őket, mint ha soha nem is lettek volna… nah majd meglátjuk hogy oldják meg. :)

 6. Martin Campbell (GL rendezője ha valaki nem vágná) azt nyilatkozta, hogy önálló univerzumot képez a film, nem része semmilyen nagyobb tervnek. Nyilván ez nem jelent véglegeset de azért eléggé afelé mutat, hogy ez most megint csak pletyka.

 7. “Az tuti, hogy a Nolanos Batman nem férne egy szuperhősökkel teli csapatba, hiszen a realista alapokra helyezett denevérember nem illik oda.”

  Húú akkor biztosan sok JL filmet és sorozatot láttak akik ezt irják, vagy netán képregényt olvastak. Mivel ezekben Batman mindig a “detektiv” az agy, a kütyüjeivel képességek nélkül, ha ő nem lesz benne akkor csak valami buta tápolós izom film lesz.
  Superman nélkül, arról nem tehet a “legenda” hogy gagyi filmeket csináltak belőle. Meg a milliós Smallville rajongó tábor is szivesen megnézné egy filmben kedvenc hősüket.

  Egy fiú zenekarba elég lesz ennyi, de egy JL-hez kevés.

 8. Nos az első JLA akciónál Batman ott se volt mert nem ért rá ( Starro-val harcoltak) és amugyis állandóan ki be járkált a csapatba mintha neki mindent lehetne, amugymeg egy arrogáns pöcs és nagyon örülök, hogy meghalt végre ( mármint Bruce Wayne és csak a képregényben, de már jön is vissza természetesen). Superman nélkül is volt már liga, nem kell aggódni, szóval a két nagy “ász” nem olyan fontos. Wonderwoman nem párja Supermannek, Lois Lane Superman párja. Nolannek meg Campellnek nemtudom mi jár a fejében de esetleg fel kéne fogniuk, hogy nem ők alkották a karaktereket és igenis vannak még más hősök is abban az univerzumban rajtuk kívül.

 9. Nolanos betmen nem férne be? miért nem? ugyanolyan betmen mint a burtonos vagy schumacheres, a világ más nem a betmen.

 10. Oren: a jelenlegi batman realista világába hogy a fenébe férne bele hirtelen sok szuperhős? Ilyen irányból nem férnek össze, nem azért, mert a JL képregényekben hirtelen Batmannak is adtak valami képességet, hiszen nyilván nem.

 11. Jelenleg elfogadott állás szerint az alapítótagok:

  Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern (Hal Jordan), Flash (Barry Allen), Aquaman, és Martian Manhunter.

  Azonban, ez már annyit változtatták többször is a képregénybe, hogy ma már követhetetlen, mikor kit tekintettek alapító tagnak.

  De azt ne felejtsük el, hogy az eredeti alapító tagokkal megegyezik ez a névsor, tehát úgymond a képregényben visszatértek az alapokhoz, és az aranykori hősöket Jay Garrick Flashjét, és Alan Scott Green Laternjét sem itt, sem ott nem vették figyelembe az ezüst kori változatukra cserélték.

  Ez nem ritka a képregények világában, hiszen a hősök lassan 70-80 éves pályafutással rendelkeznek, így őket így vagy úgy lecserélik. Zöld lámpás már 5. alteregónál jár, volt aki meghalt, volt aki visszavonult. Ezért is lehetséges, hogy John Stewartként már fekete zöld lámpás is volt. A Zöld Lámpás feldolgozások Green Latern ezüst kori alteregóját Hal Jordant szokták használni, ahogy a közelgő film és a Justice League kiadványok is. Az eredeti Justice League is az ezüst kori Green Laternt és Flasht használta.

  De Robinból is már 3 volt, és legutóbb pedig a Marvel világában Amerika Kapitány halála, és második alteregója okozott felhördülést. (Marvelben ez kevésbé megszokott)

  Szval az, hogy ők milyen hősöket használnak a Justice League-hez igazából csak tőlük függ, a sok variáció miatt, már szinte csak olyanba tenyerelhetnek bele, ami már volt egyszer.

  Amennyire én látom a cél náluk is az eredeti csapat összehozása volt, csak hát Superman film bukás volt, a Batman meg nehezen adaptálható. Avengers filmre meg válaszolni kell.

  Ugye ott se veszik annyira komolyan az alapítókat.
  Ma már Wasp és Ant-man eladhatatlan és ezért kénytelenek őket kihagyni, ugyanis rontaná a filmet. Thort és Captain Americát gyorsan bevezetik, Iron Man és Hulk már sínen van. Ugye azért az eredeti hathoz képest sovány lett volna a 4 szereplő, ezért még Hawkeye bekerült, aki egyébként a New Avangers tagja. Kénytelen voltak onnan hozni valakit, mert a két kiesőt pótolni kellett. Ezzel viszont az a baj, hogy az ottani tagok nagy része szintén ismeretlen, vagy a mai világ már “kinőtte” őket. Akik meg használhatók voltak, azoknál meg a korábbi filmek kavartak be.

  Logikusan volt Luke Cage, Iron Fist, Hawkeye, Spider-man, Wolverine és The Thing, akit alapító taggá lehetett volna tenni, illetve ahogy az Iron Man 2 mutatja Black Widow-t a Mighty Avangersből.

  Spider-mant reboot előtt semmiképp nem lenen jó ötlet az első Avangers filmbe berakni.
  Wolverine Hugh Jackman-je elég drága lenne, és a készülő X-men filmbe is bekavarhat.
  The Thing színésze Michael Chiklis elérhető lenne, de őt a Fantasztikus Négyesben már láthattuk együtt Chris Evanssel, aki meg ezúttal Captain America.

  Így Wasp és Ant-man pótlására Black Widow és Hawkeye lettek kiszemelve.

  Itt is, ott is megy a kavarás azért, hogy eladható legyen a film.

  Én személy szerint erőltetnék egy Superman-rebootot, már csak azért is, hogy ő benne legyen, hiszen az esetek 90%-ban ő a vezér, ahogy az Avengersben Amerika Kapitány.
  De Batman bekerülése, márcsak a sikeres filmek miatt is nehéz lenne, azonban, ha a film realitásra való törekvését emelnék át a JLA filmbe, akkor lenne értelme.
  Persze egy a jelenlegi Batman univezumba (a filmekébe) nehezen fér bele egy marslakó, egy kriptoni sebezhetetlen lény, egy villámgyors fiú, egy zöld fényes repkedő ürge, atlantisz hercege és egy amazon.
  Azonban ha sikerülne találni egy arany középutat, biztosan sikeres film lehetne.

  De Batman és Superman nélkül is lehet a produkció sikeres. Ne feledjük el a JLA a DC legsikeresebb kiadványai közé tartozik, és Flash a világ “Pókemberje” a rajongók kedvence és a rendszeres “comic relief”. Ha viszont vezetőt szeretnének a csapatnak adni, akkor az Superman mögött egyértelműen Martian Manhunter, aki viszont ilyen formán nem tudom, mennyire lehetne sikeres.

  Most látom jó hosszú lett. Sry.

 12. human miről beszélsz “…a jelenlegi batman realista világába…” hol realista? esetleg realistább mint az eddigiek (bár a burtonostól se sokkal). Simán mehet a JL filmbe.

 13. Majd a Smallvilles csóka lesz superman. Batmannek meg keresnek egy új színészt. Nem lenne ebből semmilyen gond, szerintem.

 14. sandor8206: miért, a Nortonosban hol volt sok élettel rendelkező macskanő (Burton)? Már az sem illene bele, nemhogy Superman meg Green Lantern.

 15. human de mibe nem illene bele? Fogod betment és belerakod a JL filmbe (nem supi meg wondert egy betmen filmbe), ennyi. semmivel se lógna ki jobban mint a többi, főleg úgy hogy nem is Bale játszaná. teljesen más projekt, koncepció lenne.

 16. Amugy őszintén szólva szerintem borzalmasan áll Bale-en a Batman jelmez. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz a film, de eltudnék képzelni mást a ruhában. Tom Wellingre nagyon kiváncsi leszek, a Smallville uccsó részében, hogyfog álni rajta a ruha ( bár én nemszeretem a sorozatot)

 17. Ez a film sztem úgy nem fog létrejönni mint annak a rendje :D

  @Avng: Az kéne még hogy az a kis szarzsák játsza superman-t…kb ott omlana önmagába az univerzum.

 18. Blain: egy két éve még egy Avengers film is lehetetlennek tűnt. AMúgy én Aquamannel vagyok nagyonpesszimista. Hála a Family guynak egy bazinagy vicc lett a karakter:D

 19. Superman miért ne szerepelhetne benne? Smallvilleben is benne van az igazság ligája…

 20. Igazából az említett szuperhősökkel simán lehetne egy filmet csinálni Superman és Batman nélkül is akár.
  Viszont, ha a Liga alapítását bele akarják venni a filmbe (márpedig jó lenne azzal kezdeni szerintem), akkor nem célszerű kihagyni Superman-t és Batman-t.

 21. Ennek a filmnek nem lenne szabad alapul vennie a realitást, inkább el kellene szállnia földről, és végre minden szuperhős olyan univerzumba kerülne ahová valók. Különben is miért akarnak minden megmagyarázni… Egyedül a Nolan-féle Batmanhez jól illett, de az is tönkrevágta az univerzumát. Superman meg nagy kedvencem, és a DC legnagyobb hőse, nélküle szar az egész.

 22. winnie, jó, akkor mondom azt, hogy egyet így biztos veszítenek, mert én rohadtul nem leszek kiváncsi moziban ryan raynoldsra mint green lanternre, és valami noname flashre meg wonderwomanra. Superman és főleg Batman nélkül én nem fogom megnézni.

 23. A GL film még ki se jött de Reynolds már szar szerinted:D Flaszre meg WW-re még nicns is színész de te már tudod, hogy noname-ek lesznek. Asszem nem is baj ha egy ilyen nézőt veszít a film.

 24. hátez, őőő… érdekes lesz. nem írom le előre a filmet, de batmab és superman nélkül nem lesz az igazi…

 25. Én se szeretem Reynolds-ot, mert elvette tőlem Scarlettet, de azért valljuk be, nem tehetségtelen a srác, ha egy Nines kaliberű filmet elviselhetően hoz, akkor valószínüleg a Green Lantern nem rajta fog bukni. És a többiekre sem kis nevet fognak találni. Szerintem inkább Flash-nek a laza karaktere lesz a sarkalatos pont. Ja és persze ha majd egyáltalán csinálni fogják.

 26. glarion: nem, nem maradt ki a watchmen, bár elfelejtettem megemlíteni hogy az tetszet, tényleg jó, de ne is folytassuk tovább, mert az x-men már nagyon béna… kick ass nekem szintén gyenge volt, unalmas volt, leszámítva a három akció jelenetet… bocs az off-ért…

 27. Nem tudom, hogy jött szóba, de a kick-ass a napjaink watchmenje… és én mindig jobban bírtam az effajta hősöket.

  Vissza a témához:

  Miért irtózna attól mindenki, hogy a Justice l-ben egy új batman szülessen? Nem hiszem, hogy jogi probléma lenne ebből, de lehet, hogy tévedek. Batman a warneré, ő meg azt kezd vele, amit akar, nem? Jó eséllyel nem lenne olyan zúzos, mint Nolan-batman, de bruce wayne így visszakaphatná az eredeti univerzumát, és szerepelhetne a JL-ben, mert nélküle tényleg nehezen elképzelhető.
  Persze emellett menne tovább a Nolan batmaje is.

  Superman karaktere szerintem jelenleg halott, úgyhogy csak fel kell támasztani. Persze megint egy új színész kell, de csak jobb lehet.

 28. Sean william Scott mint Flash? Naneeeee…Szakadjunk el a rajzfilmbeli Flashtől ha lehet, azért nagyon nem ő a csapat bohóca alapfelállásban, egyszerüen csak kellett a rajzfilmbe egy vicces figura és hát ki legyen az ha nem Flash? Nem is szimpatikus emiatt a sorozat annyira.

 29. OFF: Egy fergetegesen jól megcsinált DBZ movie nálam jobban tarolna, mint a mára már jól kicsontozott DC vagy MARVEL Comics akármelyik adaptációja… :)

  ON: Nemrég töltöttem le egy DC Comics wallpapert 16:10-ben űberhatalmas felbontásban, és ha azon nem volt vagy 100 hero, akkor egy sem. A cumi csak az, hogy a mai moziba járó fiatalok agyi regiszetereiben ha nem szerepel egy karakter, akkor azt a filmkészítő sem fogja beletenni a filmbe, mert úgy sem ismeri az átlag fan, akkor meg minek. Nem kezdi azt a nulláról bemutatni, nagy a rizikó, hogy elérdektelenedne a néző, nem kockáztatja meg. Így csak készre főzött ételt akarnak majd adni, aminek már neve van. Megkeverik egy kicsit és újramelegítik. Ezt együk mi. Újat már nem bírnak kitalálni, vagy “újrafeltalálni”. Abból a raklapnyi híróból röhej hogy csak 4-5-öt használnak. De nálam a DC és a Marv. karakterek ezzel ki is égtek, erről a filmkészítők tehetnek. A csapból is ez folyik. Az egész már csak a látványról szól meg a soundról meg a csillivilli 3D-ről. Egy normális történetet kitalálni mellé meg már megerőltető lenne. Ezért félek én az eksünhírós filmektől, mert bennük lenne a szórakoztatásra való potenciál, a filmkészítők úgyis leegyszerűsítik azt a látvány szintjére és pont. :S

 30. Nolan fele batmanben az elso ellen Raz volt, az elegge egy valosagtol elrugaszkodo figura mint tudjuk, batman mindig elvolt gothamben magaban, robint se vezettek meg be, siman bele lehetne rakni a sotet lovagot a ligaba, Bale meg kivaloan adja a komolysagat szvsz. JL-ben batman talan az egyetlen aki gondolkodik, es epp ezert mer beugatni mindenkinek, neki csak az esze van a tobbiek meg ropkodnek osszevissza.
  Nem hiaba hivja Batman kiscserkesz-nek Supermant.

 31. Tegyük hozzá, hogy sok a szar képregényíró. Akármekkora geek vagyok el kell ismernem. Superman kibaszott okos! Ez tény. egyszerüen úgy írják mindig a középszerű írók a dolgokat, hogy Batman legyen za ész a többi meg az izom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.