Az I Spit On Your Grave újabb előzetese

Legutóbb csak 1 percben cukkoltak minket, de most itt egy teljes anyag ehhez a remakehez. Teljes = plusz 13 másodperc. Na jó, más jelenetekkel jöttek.

Ez így elég brutális lesz, hiszen a trailer más besorolású, mint a végleges film, így ott bizony majd mutogatják a dolgokat. Láthatóan kínozni is fogja az erőszakolóit.

7 hozzászólás a “Az I Spit On Your Grave újabb előzetese” bejegyzéshez

  1. Október 8 – day of the woman a végén… az nem március 8? Akárhogy is, ez fűrészesen brutálisan mócsingolós filmnek tűnik

  2. Ez brutálisabb lesz, mint egy sokadik Fűrész. Ettől függetlenül, várom a végeredményt.

  3. Olyannak tűnik, mint a The Last House on the Left, bár ezt mindenki meglátja rajta, csak itt az áldozat gyakja le megérdemelten az erőszakolókat, nem a szülők, és már előre élvezem ezt a fajta feminim szadizmust :)

    Habár az említett, jó ízléssel elkészített feldolgozásnál a legerősebb megmenekülési jelenet érthető volt, ebből most nem igazán silabizáltam ki, hogy maradt életben a lány, csak nem hagyták az erdő közepén. Meglátjuk, kicsit talán gyengébb lesz ez a remake, mint a hozzá hasonlított, a nagyobb cafatolás ellenére viszont jobbnak tűnik egy Fűrész képeskönyvnél.

  4. Ha annyira jol fog sikerulni mint a The Last House on the left, akkor erdemes lesz megnezni. Amugy egyet ertek symoral :)

  5. Na, ez egész ígéretesnek tűnik. Nagy kegyetlenkedések amit a kezdetben ártatlan kis áldozat még nagyobbakkal torol meg! Mint “Az utolsó ház balrá”-ban, bár ott nem az áldozat, hanem a szülei áltak bosszút, de nagyon élvezetes volt az is. Ez most így még jobbnak tűnik! Bűnelkövetőknek kötelező, hogy lássák mi várhat rájuk!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.