Heti mozibemutatók: augusztus 12.

Most lehet sírni, kinn az Expendables és a Scott Pilgrim indul, na meg az Eat Pray Love, itthon… “há sziget van, de üsse kő, legyen valami azért”?

  • Bogyó és Babóca – 13 mese – aha.
  • Salt ügynök – Angelian Jolie egy közepes akciófilmben.

Jövő héten Predators itthon.

human
írta
2010. 08. 12. 12:48
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: augusztus 12.” bejegyzéshez

  1. Jövőhéten jön az Expendables is itthon.
    19 AUGUSZTUS 2010 (Hungary)

    Viszont mikor jön a Scott Pilgrim… annak se híre… se hamva…

  2. csak egy valamit nem értek. az IMDb honnan szedi akkor azt hogy aug. 19től nálunk is megy The Expendables film mikor lehetséges hogy majd 2 hónap múlva fog menni??

  3. nem jön expendable sitthon jövő héten, hányszor kell még elmondani, hogy az imdb tele van ilyesmiben pontatlansággal?

  4. Az imdb-n rosszul van, ahogy human is már mondta. A “The Expendables” nem jön itthon sem jövő héten, sem egész augusztusban, sem szeptemberben.

    A heti kínálatból a “Salt ügynök”-re azért kíváncsi vagyok. Jó lesz újra látni Angelina Jolie-t akciózni egy kicsit. Ha jól rémlik, akkor a “Mr. és Mrs. Smith” óta nem nagyon volt ilyen szerepe.

  5. Expendablenek még forgalmazója sincs…

    Saltnak adok egy esélyt, bár kint nem szerepelt fényesen.

  6. az imdb-be egy magyar user beírta egy fals infó alapján. ki kell törölni és ennyi. te is megteheted.

  7. Két hete már kidühöngtem magam, hogy ki tudja mikor kapunk Expendables-t, mikor ilyeneket, hogy Csingiling és… inkább le se írom végig, szóval azt a “filmet” mutatták be, aztán jött a Kutyák és macskák – Rusnya cica bosszúja (valami ilyesmi – no comment), most meg ez a Bogyó és Babóca…
    Hát eszem eldobom komolyan, néha sírhatnékom, néha hányingerem támad a hazai forgalmazóktól…néha mindkettő egyszerre. Na mindegy, ez van.
    Lenne pénzem, eskü én magam forgalmaznám itthon az Expendables-t :-D

  8. H82: Hú tényleg, a “Wanted”-et totál elfelejtettem, pedig tetszett is a film (és a képregényt nem olvastam, szóval nem dühöngtem azon, hogy mennyire eltértek tőle). Jogos, igazad van.

  9. Az “aha!” tobb reszbol tevodik ossze:
    – A csaladban talalhato csoppsegek reven volt/van beletekintesem a mesekonyvekbe es aranyosnak talalom oket, megorultem a filmek.
    – Ez a mese nem egy Pixar/Disney/stb stilusu lesz 6+ eves gyerekeknek es szuleinek, hanem 2-4 evesek a celkozonoseg, s nekik nagyon-nagyon keves mozifilm keszul.
    – Az elozoekkel ellentetben toled olyan negativnak tunt egy szimpla “aha.”, gondoltam javitok a merlegen :-)

  10. Expendabels meg Scott Pilgrim helyzet dühítő. Egyszerűen ne várják el, hogy elmenjek moziba, ha otthon, kivetítőn megtudom nézni mondjuk már.
    A Bogyó és Babóca tv-sorozatnak készült, de kipróbálták moziban is és volt rá érdeklődő, nem is kevés. A Corvinban két termet kellett kinyitni a próbavetítésnek. Nagyon kis gyerekeknek készült és a 13 milliónál amit a mozgókép alapítvány adott még többe is került. Nem csak a grafika kerül ám pénzbe, hanem a zene, Pogány Judit hangja és sok animátor is akik dolgoznak rajta. Elhiheted nem sörözni mentek az alkotók a pénzből.

  11. Azt nem vágom, hogy minek 2-4 éves gyerkőcöket moziba vinni. Még az 5 évesek is elunják, nyűgösek lesznek néha… Meg hát ilyen animációval…

  12. Volt a Corvinban próba vetítés és mint írtam baromi nagy érdelődés volt rá. Nem unták el a kicsik, ez a mese nekik készült, szeretik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.