Majdnem film: BioShock Infinite

A Bioshock a 3. részében szépen kijön a víz alól, a trailer legelején ezzel poénosan el is játszanak. Amúgy ezúttal egy fellegekben levő város lesz a helyszín, hangulatosan be is mutatják.

human
írta
2010. 08. 14. 03:43
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Majdnem film: BioShock Infinite” bejegyzéshez

  1. Szép is, meg jó is, viszont az a bajom vele, hogy SEMMI köze nem lesz az első két részhez. Ezért egy kicsit úgy érzem, mintha elvesztegetett idő lett volna. Ennek dacára nagyon város várós hehe :D

  2. Tényleg nagyon szép, én is mikor először láttam csak ámultam, gondoltam is hogy valószinű megjelenik a filmbuzin is… nagyon szép, akár ilyen filmet is csinálhatnának belőle!

  3. iszonyat bejön ez a retro hangulat, bár a víz alatti nyomasztó sötét világ után nekem ez most túl fényes és vidám, de ettől még működhet.

  4. Húú… én tériszonyos vagyok, szóval ez így most ébresztő volt kora reggel :))) Nagyon jó trailer, és kíváncsi vagyok én is, mennyire tudnak darkosítani egy ilyen világos környezetet. Vagy lehet itt nem is ez lesz a cél ? Majd kiderült :)

  5. Valószínű, hogy ez most nem a darkos hangulatot hozza át, viszont mindenképp várós. Kíváncsi leszek mi a kapcsolat az első Bioshockal (ha lesz), mert nem hiszem, hogy nem lehetne új IPként eladni, szóval lesz itt valami kapocs remélem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.