Alakul a Dredd bíró-film

Emberek, az eddigi információkból a lényeg, hogy Pete Travis (Vantage Point) rendezi, főként Johannesburgban fognak forgatni. A producer pedig ilyet ejtett el:

The main thing about Dredd is that it’s a fantastic comic that was completely messed up 20 years ago. Our idea is to make a very hard, R-rated, gritty, realistic movie of Dredd in Megacity, so we’ve got to get the tone right. He’s not going to take off his helmet. His bike is going to feel real. He’s going to hit people and it’s going to feel real. There’s been a change in comic-book movies; they were treated unseriously and now they’re treated seriously.

Tehát ez nem lesz komolytalan, a kőkemény R besorolásra hajtanak, tökösen. A bunyó és az erőszak valódinak fog érződni, mivel végre komolyan vannak véve a képregényfilmek.

A fő infó pedig: Dredd bíró szerepében Karl Urban.

6 hozzászólás a “Alakul a Dredd bíró-film” bejegyzéshez

  1. karl Urban szerintem jó választás lett.
    Kevés emberre mondanám ezt, de ő benne van lehetőség h adja a Sly féle szintet.

  2. A Sly féle szint a Dredd bíróhoz elég harmatos, oké hogy tökös volt, meg aki nem ismer Dredd bíró sztorikat (mint akkoriban még én sem) annak tök jó, de az a film egy kis gagyi gyerekmatiné volt a 2000AD-s kiadványokhoz képest, képzeljétek el a Robotzsarut feketehumor nélkül helyette mégtöbb agresszióval.

  3. A Sly féle tényleg gyenge volt még annó is. Remélem a mostani tényleg egy Dredd -hez hű film lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.