Terminator… 3000?

A rossz híreket mondjam? Pg-13 és cgi folytatás, egészestés változat. Amúgy a Hannover House próbálja tető alá hozni, de egyelőre még semmi nagyobb nevet nem tudtak beszerezni. Pedig 70 milliójuk van a filmre, elvileg.

Valamikor jövő januárban állnának neki, még van egy kis idejük összeszedni az embereket. Nyilván az is könnyen lehet még, hogy bedől az egész.

Amúgy ez utóbbira, a bedőlésre mutat több jel, hiszen a Terminátor jogokat birtokló Pacificor szépen szólt is nekik, hogy “hé hé hé, srácok, ez nem megy”, erre a Hannover főnöke, Eric Parkinson, azzal válaszolt, hogy az animációs jogok nála vannak. Fight.

3 hozzászólás a “Terminator… 3000?” bejegyzéshez

  1. PG13… animációs terminátor? :D Látták egyáltalán az első két részt? Mert ez már nagyon gáz.

  2. Blake: Az nem gond,hogy totál CG lesz az egész film. Csak nem mind1,hogy mondjuk Avatar szintű vagy mondjuk “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” szintű az animáció. Az alacsony költségvetésből kiindulva(70 milla) szerintem sajnos ez utóbbi…

    PG13 meg szimplán azért lesz mert 3D.

    Maga az ötlet tetszik, mármint,hogy az eredeti koncepcióra építik a filmet és visszatérnének a régi szereplők. Örülök,hogy végre valahára valakinek eszébe jutott.

    Cameron kéne ide!

    Off: (remélem human nem fejez le érte) Már régóta foglalkoztat az a kérdés,hogy a Terminator-ból miért nem készült még egy fasza stratégiai játék….??? Valami olyasmi mint pl a command and conquer.

    Egyébként elképzeltem, hogy hogyan is nézne ki ez animációsan. Énekelhetne benne minden szereplő néha-néha mint a disney filmekben.

    Vagy Arnold ül szomorúan egy tetemen és az apjával beszélget(skynet)

    Arnold: Apám! Olyan magányos vagyok! Miért nincs nekem barátom?

    Skynet: T-800, fiam. Eljön a te időd is! Ne csüggedj! Emléxel arra amikor még csak terv voltál? Olyan boldog voltam. Anyád és én nagyon vártuk az érkezésed. Már a tesztelés során is tisztán láttuk,hogy kivételes halálosztó lesz belőled. Aztán amikor végre vége lett a tesztelésnek és én láttam azt a piros izzást a szemedben…már biztosan tudtam…igen….az én fiam nem mindennapi robot lesz. Látod T-800, ameddig a hamufelhő elér…az a mi királyságunk.

    Arnold: És mi lesz a napsütötte helyekkel?

    Skynet: Azok fölött még nincs hatalmunk. De én tudom, hogy egy napon hatalmas Halálosztó válik belőled. És akkor meghódítod az egész világot és annyi barátod lesz amennyit csak szeretnél.

    Arnold: Én emberbarátot szeretnék!

    Skynet: Nem emléxel mit programoztam a memóriádba az emberekről?

    Arnold: Tudom,hogy sok a rossz közöttük apám. De tudom,hogy akadnak jók is! Mint pl ez a Connor!

    Skynet: Ő a legrosszabb mind közül fiam! Verd ki gyorsan a memóriádból! Barátot akarsz? Itt van ez a Marcus gyerek! Ébreszd fel! Félig embernek mondható. Játsz vele!

    stb… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.