5 hozzászólás a “A mindenki által várt Burlesque posztere” bejegyzéshez

  1. Azt azért meg kell hagyni, C.Aguilera énekelni azt nagyon tud, csak hát amit csinál, az nem az igazi. Neki blues-t vagy jazz-t kéne nyomni, és semmi hiba nem lenne a képletben…

  2. És miért, szted ebben a filmben mit fog énekelni? Hip hop-ot? Blues, jazz, soul zene lesz a filmben, kijött még egy részlet is,ahol egy Etta James számot énekel, durván jól. Ha a film zenéje és a koreográfiák jók lesznek, akkor nem lesz gáz.
    A film magyar címe pedig Díva lesz. Na az gáz…

  3. Bálint, az előtted felszólaló slowclub nicknevet alkalmazó felhasználó arra utalt hogy a fent említett énekesnő elindult korábban egy olyan zenei irányba ami jól állt neki és működött, valószínű azért mert az időtájt nem volt semmiféle erős divat amit követhetett volna, de mostanra ő is beállt a Lédi Kaka majmolók közé. Lehet hogy ez a film tele lesz Jazzel meg Bluessal, de attól még igazán maradhatna is azon a vonalon, nem csak filmes, hanem zenei körökben is.

  4. Maradhatott volna az igaz, de nem akart, mivel ő minden albumával más és más stílust szeretne kipróbálni, mint Madonna. Plussz az utóbbi pár évben elekronikus zenét(Prodigy, stb) hallgatott sokat és ő is szeretett volna ilyet csinálni, csak rosszul lett időzítve és kitalálva a stílusa. De nem Lady Gagát majmolja, az csak a média kitalációja…

  5. CA tud énekelni, de élőben csak közepes. Rossz a technikája és ezt mostanában már hallani is lehet. Megsínylette. Ha meg is nézem akkor is csak Cher miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.