Még mindig Szörnyek!

A Monsters második trailere is megérkezett. Továbbra is hihetetlen, hogy minimál pénzből készült, a maradékot meg lerenderelte otthon a gépén, és így néz ki. A költségeket úgy képzeljétek el, hogy a Paranormal Acitivy-hez hasonló összeg állt rendelkezésre, ehhez képes…

HD a nagyoknak vagy ha épp nem megy az indavideó.

human
írta
2010. 08. 17. 04:35
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Még mindig Szörnyek!” bejegyzéshez

 1. A legdurvább az egészben az, hogy nagy hálivúdi stúdiók többet költenének ennek a filmnek már csak a trailer-ére, nem hogy az egész filmre.
  Úgy látszik kezd megint teret nyerni a “kevés pénzből kreatívkodjunk egyet” elgondolás. Én mondjuk nem bánom. Ez már most nagyon minőségi munkának néz ki.
  Számomra egyértelműen moziban nézős!

 2. D9-el azért nem egy kategória. Ez jóval kevesebb pénzből készült. Kizárt dolog hogy jobb legyen, de nagyon biztató.

 3. Hát ez a CG.. Eléggé bénának tűnik. Még mindíg híve vagyok annak, hogy amit lehet azt inkább igaziból csinálják meg, és ne CG-zzenek annyit.

  Egyébként énnekem a District 9 sem volt olyan hatalmas élmény. Megnéztük, és így.. “Na jólvan, ezt is láttuk” szerű volt.

  Úgyhogy nemtudom milyen lesz. Meglátjuk.

 4. Ahoz képest hogy 100e dollcsi volt rá. És vagy 5 országban forgatták nem semmi. (info spasherfilm oldal)
  Egy grafikus van aki a gépét ott állitja ahol épp forgatnak (motelben). Ugy érzem hogy a helyi emberek nagyon sokat és ingyen segitettek nekik. (statiszták)

 5. Már többször bizonyították hogy kis pénzből, sok kreativitásból nagy dolgok születhetnek, lásd “Whats in the cube?”, D-9, és a fent is említett Paranormal Activity. Személy szerint kifejezetten nagyra értékelem az ezirányú lépéseket.

 6. Azért ez nem lesz annyira jó mint a D-9, olvasva a kritikákat meg a sztorit. Trükkök terén meg pláne nem, abban végig ott voltak az alienek, ebben csak keveset látjuk őket. ettől függetlenül nagyon várom, üditő színfolt lesz.

 7. Nekem is D9 ugrott természetesen. De nem hasonlítanám. A D9-nek azért elég mély mondanivalója volt. Itt olyat nem igazán tudok felfedezni.

  Más. Mi ez a Magnolia Pictures? Eddig nem igazán láttam, most meg olyan filmeket karolnak fel amit más nem.

 8. Nekem leginkább az “evolúció”-ra hajaz, azonnal az jutott eszembe a világító gombáival. Ott is csak pár spóra érkezik aztán annyira tetszik nekik a földi környezet, hogy lesz belőlük 1 csomó lény. Gyanítom, hogy itt is ez lesz, csak komolyabb hangvételben, és befosatósan. Nekem tetszik az ötlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.