31 hozzászólás a “Harry Potter (kép) orgiája” bejegyzéshez

 1. A legelső kép nagyon vagány, Potter hasít az oldalkocsival :D
  Egyébként vároma filmet, régen nagy fan voltam, most már nem annyira, de érdekel, hogyan viszik filmre a finálét… :)

 2. Nagyon elkanászodtak ezek a Roxfortosok…
  és Hermione nem vágja, hogy ketchupos kézzel tilos varázsolni?

 3. Jók tetszetősek, bár a 3. képet nem tudtam hova tenni:/ és a 4.-ket nem értem, hogy Hedviget miért engedi el. amikor a menekülésnél nála lesz kalickában….:D

 4. Nem annyira értem a Hedviges képet, Harry szabadon engedi?? Szegény madárnak pedig más a sorsa

 5. Hivatalos a hír, hogy a 23. fejezet körül ér véget az első rész. Így, a második részre marad minden nagyobb harc és az első pedig a felvezetést adja meg neki.

 6. 6. kép olyan, mintha öreg mardekár diákok tartanának osztálytalálkozót.. Helena rox:D amúgy nem rossz képek

 7. En olvastam a konyvet is szoval sokat nem varok a filmtol mivel a 6-os is eleg bukas volt a konyvhoz viszonyitva.

 8. Hermione keze a teaserben véres, akkor miért kellett az off trailerben kezet mosni(tudom PG13)?
  Taesert látták nem kismillióan és a MTV átadón is véreskezű Hermi volt, és most is “ketchupos” a keze.


  Félretéve a kukacoskodást. Várom a filmet.

 9. Heidi!
  Soiler! -esetleg-
  nyilván nem akarták ledarálni a madarat, me a zöldek ugattak volna:D
  de viccen kívül én sem értem, annyi halál van a 7. részben, ha attól nem féltik a gyerkőcöket, akkor a bagoly mért marad?:D
  am egész jó lépek.

 10. Mint könyvrajongó én is fenntartásokkal kezelem a filmeket, és noha az ötöstől kezdve olyanok a filmek hogy nem bírom végignézni őket (a sok ostobaság és tiszteletlenség miatt), attól még nagyon várom ezt az utolsó kettőt, az utolsó könyv zseniális volt és ha pár kedvenc jelenetemet sikerül elviselhetően vászonra vinni, akkor már nem olyan nagy para.

  SPOILER

  Hedvigről azt hallottam, hogy szabadon engedi, de az visszajön és feláldozza magát Harryért (ami szerintem kicsit megöli azt az érzést hogy “még az ártatlan és veszélytelen sincs biztonságban”, de hát biztos így látványos)

  SPOILER

 11. Hermione ketchupos keze miatt nem ebédelnék vele szívesen pedig eddig nagy álmom volt. De ezt most bebukta. Az uccsó kép megint olyan hogy nm tudom hova tenni de majd meglesz az is. Amúgy jó képek. Mozgalmas film lesz, én is várom

 12. hihetetlen “ó mi már olvastunk, szarunk mindenkire aki még nem és spoilerezünk jelölés nélkül”

  miért csináljátok? taplóság. aki jelölte az ne vegye fel.

 13. a trailer epicesebb vlt. az uccsó képen nemtom hova tenni. mik redcliffe a földön van azt sem értem.. de nekem is város régebben nagyon nagy fan vtam :)

 14. Spoiler
  emberek az utsó kép Lovegoodéknál van gondolom, amikor elmennek hozzájuk Harryék. és a fekvős Potter is ott van.
  Legalábbis szerény véleményem szerint:)

 15. Én a fekvős képet Batilda házába tettem volna de aztán jobban megnézve a színkavalkádot srác neked van igazad

 16. SPOILEREK!
  Első kép: menekülés a Privet Drive-ról
  Második kép: Harry pálcája jó eséllyel már eltört, a könyv pedig Dumbi életrajza Rita Vitroltól. Azt hittem kihagyják a szálat…
  Harmadik kép: Odú, Harry szülinapi ajándéka
  Negyedik kép: jó eséllyel itt várják a Mágiaügyi minisztérium embereit, hogy a helyüket átvéve megszerezzék Umbridgetől a nyakláncot.
  Ötödik kép: WTF.
  Hatodik kép: Nyitójelenet lesz ez, asztal fölött valszeg’ a jó öreg Muggli-ismeret tanárnő forog, most utoljára.
  Hetedik: Szerintem is Lovegood-ék háza, túl csicsás az öreg Batildához
  Nyolcadik: Ez az elbaszott hopponálás után lehet.
  Kilencedik: Igen, Lovegoodék háza lesz ez is.

 17. Spoiler:
  A baglyos képhez, azt tervezik hogy a baglyot Harry elengedi az akció előtt, de a madár majd visszarepül hogy megmentse őt!

 18. NightBagoly
  SPOILER
  A Dumbi életrajzát hülyeség lett volna kihagyni, a 7. rész is végig azon munkálkodik, hogy elhitesse velünk, hogy az öreg prof. a nagyobb jóért bármit képes beáldozni és így ne legyen benne biztos az ember, hogy Harry megússza a dolgot. szal kell az a filmbe is, főleg a könyvet nem ismerők számára okozhat plusz feszültséget.

 19. SPOILEREK!

  Csak engem zavar, hogy a film készítői kurvára elszabták a dehoppanálást, amit a könyvben egész jól, részről részre fölépítettek? Mert az előző részekben kellett volna legalább egy picit foglalkozni vele, ahogy ez a könyvben meg is történt, mert az utcsó részekben folyamatosan használják, mint egy “deus-ex” masinát és így “derült égből villámcsapás” lesz az ötödik részben látott koncepció előráncigálása, amiről a film nézőinek a leghalványabb fogalma sincs, hogy hogyan is működik, mik a szabályok, stb. Ez már mínusz pont, pedig még nem is láttam a filmet! Figyeljétek meg, hogy az egészet úgy fogják lerendezni, hogy szorult helyzetbe kerülnek, aztán erre Hermione tart egy “gyorstalpalót”, és aztán elteleportálnak, amit jól elcsesznek, vagy nem, mert az ehhez kapcsolódó jelenetben, ahol Hermionénak véres a keze, az előzetesben digitálisan el van tüntetve róla a vér, vagyis nagy valószínűséggel nem is lesz benne, hogy csúnyán megsérültek! A nézők meg, akik nem olvasták a könyvet, ki lesznek bukva, hogy a forgatókönyvíró már a teleportálást is előhúzta a seggéből, csakhogy Harryt kimentsék egy szorult helyzetből! Ez- így- szar! És ez még csak egy kép volt!

  Amúgy ha jól látom, az utcsó képen az Zeddicus tesója lesz. Az a zöldes könyv pedig nem hinném, hogy Rita Vitroll könyve lesz, hanem Dumbledore öröksége, ami azért zöld, hogy utólag, majd a post-productionban helyettesítsék valami öregnek kinéző külsővel. A kellékesek szégyelljék magukat!

  Juj! Eddig annyi mindent elcsesztek már, hogy az utolsó részben, ha elég könyv hűre csinálták, annyi luk lesz, például, hogy mi a szaszért kapcsolódik össze Harry és Voldemort pálcája, Dobby, Sipor stb, stb, stb, és ez még csak a jéghegy csúcsa, hogy Harry és Gini “khm” szerelmének megvalósításáról, a Szükség Szobájában található lélekdarabról, és Dumbledore haláláról, amit a filmes Harry gyáván végignézett, már ne is beszéljek.

  Hát ez egy kicsit off lett. Remélem, azért még kikerül…

 20. SPOILER

  Bob:
  Egészen biztos vagyok benne, hogy az a könyv Vitrol könyve és nem az örökség, az illik a jelenetbe (Harryt túlzottan érdekli), a másik könyvvel Harry nem igen foglalkozott. A kellékesen amúgy sem a lustaságukról híresek ( a hatos filmnél extra DVDn bemutatják, hogy pl. az önállóan kötögető tűhöz milyen masinát építettek ).

  Abban viszont igazad van, hogy rengeteg mindent kihagytak a korábbi filmekből amikre az utolsó könyvben építenek. Vagy az lesz, hogy könyv szerint csinálják és a csak-filmnéző nem ért semmit (vagy minden ilyen deus-ex-machinának tűnik), vagy teljesen átírják az egészet, ami az ötös után már igazán nem lenne nagy meglepetés. Az előzetesben a nagy utolsó jelenet is teljesen máshogy néz ki, mint amilyen a könyvben volt, szóval szerintem… “ki itt belép hagyjon fel minden reménnyel” :)

  SPOILER

 21. hátigen… nem lehetünk sok reménnyel…:S de majd X év múlva jöhetnek az újra csinált verziók mert h ugye ezek akkor már elavultak lesznek, és akkor reménykedjünk abban h azokat legalább könyvhűre csinálják. Na meg a rajzfilmes sorozatban, avagy sima élőszereplős sorozatokról nem is szóltam amik szerintem ezer h lesznek:)

 22. Az Vitrol könyve 1000% mert kinagyitottam és rajta van Dumbledore feje, am a dehoppanálásra kiváncsi leszek énis, a 6.ban Dumbledore szövege, hogy ő különleges és megteheti h a Roxfortból dehoppanál, ez mekkora f*szság… akkor már Voldemort is dehoppanálhat hiszen ő is elég erős varázsló

 23. SPOILER

  A könyv a Hírnév és hazugságok. Ez 100-as. A már említett kinagyított képen írja is konkrétan.
  Hedvignek nem örülök, megmásítják (ismét) Harry jellemét.
  A ház pedig Bathilda háza, mert a trailerben lehetett látni Naginit ugyanebben a “babaházban”. Érdekes koncepció. Jobban illene Lunáék házához, valóban.
  Amúgy az is érdekes, hogy annak a jópár halálfalónak, aki valószínűleg a környéken ólálkodik és Harryre vár, nem tűnik majd fel Harry hóbaglya, és nem teszi semmivel egyenlővé rögtön. Vagy hogy nem fogják el.

  Azért a remény még él bennem. A film tutira mozgalmas lesz, még ha pontatlan is.

 24. HEvelyn én nem értek egyet veled:D Az tuti hogy Lunáék házában van… nézd meg hogy a berendezés nem egyenes hanem van benne egy félkör ív hiszen nem szokványos házban laknak Lovegoodék:D

 25. Megint mindent máshogy van mint amikor olvasáskor elképzeltem. DOH

  Hoppanálást tényleg elbasztákk h ne rakták bele, de legjobban Hóborcért haragszom. Kétlem, hogy most az utolsóra beraknák pedig jó lenne. Viszont ha kihagyják Mc Galagony féle kirohanásokat és atom harcokat esküszöm Avada kedavrázni fogok a moziba mint Voldi a bankban.

 26. Most olvastam el harmadszorra a 7.-et,h képbe legyek egy csöppet,mert megnéztem trailer és semmit nem tudtam az alapján összerakni…pl:nem emlékszem arra,h a Tiltott-rengetegben v bármilyen más erdőben egymásnak rohan a két brancs.A csata a Roxfort környékén van nem az erdőben..!?!Nagy szar lesz(de már nagyon várom) és idegroham,h mi a szarért nem tudják UGYAN ÚÚÚGY filmre vinni,mint ahogy a könyvben van(ha már ketté bontják):D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.