Henry’s Crime, rossz a sorrend

A történet szerint ártatlanul elítélnek bankrablásért egy átlagembert, erre az amikor szabadul, akkor úgy gondolja, hogy jogosan rámolhat ki egy bankot.

A főszereplőt látjátok. Katt rá a többi képért.

Henry's Crime amit előre tölt le
Henry's Crime amit előre tölt le

14 hozzászólás a “Henry’s Crime, rossz a sorrend” bejegyzéshez

  1. ez akár jó is lehet… láttunk már jó börtönös, meg jó bankrablós filmet (előbbi: Felon, utóbbi: Heat), a kettő keverése lehet jó is, rossz is… ami kicsit aggasztó, hogy Reeves ugyan azokat az arckifejezéseket használja ezeken a képeken is, mint a legutóbbi 6 filmjében. :)

  2. Ráadásul meg is teheti tök legálisan, hiszen kint 2x senkit nem lehet elítélni ugyanazért a bűnért. Vagyis ha kirámolod ténylegesen azt a bankot, amit már egyszer rádvertek, simán megúszod a balhét. Elvileg. :D

  3. Jó az alapötlet. Bírom a Keanu-t is viszonylag. Kicsit olyan béndzsa színész de pont ettől jó.

  4. Neton: Ezt én is akartam írni, de ez csak emberölés esetén igaz, ha jól tudom, hiszen 2szer ugyanazt az embert nem ölheted meg.
    De ugyanazt a bankot kétszer kirabolni…

  5. Hát ezt el fogják cseszni. Sőt! Már el is van cseszve! Az alapötlet sem jó, mert ez a fordított sorrend hülyeség, mert onnantól kezdve, hogy Henry kiszabadul, csak egy sima “heist movie” lesz belőle, akármibe lefogadom. Az első húsz percben lesz az, hogy elítélik, aztán a következő ötven-hatvan perc a rablás megtervezéséről és kivitelezéséről fog szólni, a szokásos klisék bevetésével, mert nem hiszem, hogy Neo-ra komolyabb lelkizést igénylő szerepet osztottak volna. Egy újabb olyan film, ami semmi újat nem fog hozni a műfajba, és ezt így látatlanban ki is merem jelenteni!

  6. neton, dudee, minden esetén igaz. de inkàbb ugy szokott elojonni, hogy ha felmentettek akkor késobb nem vàdolhatnak meg ugyanazért.
    de az, hogy lecsuknak valamiért amit nem kovettél el, teszem azt bankrablàs, majd szabadulàs utàn kirabolsz egy bankot…hàt…azért lecsuknak….ràadàsul visszaesoként :D

    keanu inkàbb jogosnak _érzi_…amolyan bosszu az àllamon téma.

    amugymeg ne piszkàljuk màr az arckifejezéseit, utobbi években sokkal àrnyaltabban képes nyomni…van szakàlla ;)

  7. És ismét bebizonyosodott, hogy ha Keanu Reeves szerepel egy filmben, akkor nincs rá mód, hogy _ne_ egy furcsa zöldes fénnyel megvilágított szobában kössön ki. Ez egyszerűen ökölszabály.

  8. van egy ilyesmi gyilkossággal, nem? tizenpáréves film rémlik nekem, lecsukják a nénit, mert megölte a férjét, kijön és tényleg nekiindul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.