Vanishing on 7th Street-előzetes

Na végre, Brad Anderson (A gépész) új, posztapoliktukus témával foglalkozó filmje is kapott egy előzetest. Itt már volt szó róla, úgyhogy térjünk az új információra: fény. Valami miatt az Alan Wake ugrott be a fényforrásos megoldásról, csak hát ez teljesen más környezet. Érdekes filmnek tűnik, nézném.

Youtube változat.

16 hozzászólás a “Vanishing on 7th Street-előzetes” bejegyzéshez

 1. Azt hittem, ez nem ilyen sötétben mászkálós, hirtelen kép- és hangbevágós-ijesztgetős film lesz. Első képek után így csökkent az érdeklődésem. De meglátjuk, hátha…

 2. hát ezt nehéz egy kicsit is komolyan venni… valahogy nagyon bugyuta így elsőre… majd kiderül

 3. Addig volt várós, amíg azt mondták, hogy maradj a fénybe, utána már sejtettem, hogy itt megint zombis/szörnyes ijesztgetős izé lesz…nem várós:(

 4. Endroo , zombis/szörnyes tuti nem lesz, inkább shadows, bár meglepődnék ha ennyire egyszerú lenne, lesz itt mindfuck is sztem.

 5. En pedig azt mondom, hogy vegre egy olyan trailer ami utan nem tudjuk mi lesz a tortenet. Meg kell nezni, hogy kideruljon miert tunnek el az emberek.

 6. Kicsit off… De az Inceptionnél három előzetes után sem lehetett tudni, hogy akkor most mi a szaszról is lesz szó…

  És…Ummm… Hayden még mindig kap állásajánlatokat? LOL!!!

 7. jöhet a posztapokaliptikus cucc.
  majd megtudjuk, miért van a sötét.
  lehetőleg a végén, mint a gépésznél :D

 8. A mezsgyéhez hasonlitott nekem a trailer, csak ott a technológiát használták ki a hajmeresztő kisértetek.

 9. Engem is érdekel a film. Nem gyenge reggel fölkelsz s senki sehol megállt az élet,aztán még furcsább dolgok történek. Bevallom én néha eljátszottam a gondolattal h miket is csinálnék:)

 10. Titokzatos árnyékok?! Ezzel kapcsolatban egy régi X-akták rész jutott eszembe, amiben Tony Shalhoub árnyéka emésztett fel mindenkit akire rávetült. Lehet, hogy ezt az ötletet vitték tovább!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.