10 hozzászólás a “Csak a poszterre nézz fel!” bejegyzéshez

 1. …nézzétek el nekem: ha a sztori / rendezés / színészi alakítás rendben van , letojom hogy milyen gagyi a CGI…
  (példa: “A Köd” [the mist] 2007-es Frank Darabont által rendezett verzióban eléggé gyengus , megmosolyogtatóak trükkök voltak néhol , de a film maga eszméletlenül jó , többszörnézhetős remekmű…számomra)

 2. Ez pedig eddig nagyon rendben van, és nem értem mi vele a gond? Miért nem igényes ennek a megvalósítása? Sokkal nagyobban is letölthető az IMPAwards oldalról és szerintem remekül néz ki. Egyetlen gagyibb pont a SKYLINE felirat.

 3. AVP2 rendezői? akkor ez is egy szar film lesz…az AVP 2 az másfél óra volt amit elloptak az életemből!kérem vissza!:D

 4. Hát, jobb, mint a Vasember 2 posztere.:D

  Annyira komoly storyt fölösleges várni, szerintem csak egy szimpla imváziós film lesz. Az előzetes mindenesetre kecsegtető.:)

 5. A posztert biztos, hogy szándékosan csinálták meg ilyenre. Az alaptémája szerintem ez lehetett: Zűrzavar és káosz

  Ami azt illeti tényleg az lett. A középső épületek nagyon hülye szögből lettek “rajzolva”. Mondjuk azt sem tudom, hogy valós helyszini grafika akar ez lenni, vagy csak egy fikció amit éppenséggel a valóságos helyszínekkel vegyítenek. Vagy mi… :)

  Néhol kicsit mintha sok lenne a glow effect, de lehet, hogy csak én látom így. A kép alján lévő Skyline felirattal pedig szerintem semmi gond. Márcsak azért is, mert a fenti részek tökéletesen elvonják az ember tekintetét és egy ideig csak nézi, hogy mi is van a képen.(Ne nézz fel-feliratról ne is beszéljünk) A csili-vili (refleksziós) cím pedig már kicsit túlzás lehetett (Gondolom, hogy nem csak ez az 1 változat készült az alaptémából, hanem több változat is, de csak ezt árasztották szét a világba). Ez a blurozott, matt szín tökéletes.

  Szépséghiba:

  Akik nem látták az előzetest, azok biztos, hogy a poszter alapján halvány gőzük sincs róla, hogy mi az a sok tárgy ami a levegőben repked: akik nem tudtak aludni az éjszaka és egy kis friss levegőre vágytak. Vagyis emberkék :)

 6. A poszter inkább az irodaházas – felhőkarcolós tartalma miatt olyan Inception-os, most ez a menő design.
  evergreen976: az szerintem is egy igen jó film volt!
  Jó lenne tudni, hogy miről fog szólni ez a film. Azaz azért lebegtetnek el minket, hogy megszerezhessék a bolygót, vagy mert miránk – az emberi húsra fáj a foguk. A világok harcában pl ez volt az eset, de nem értem, hogy egy ilyen fejlett civilizációnak mi a fenéért van szüksége manuális befogásra. “Beam me up Scotty” azt jól van… Vagy a SG-1 -ben Thor szekere a Goa’Uldokat is hamar betermelte. Igaz a pizsiben repkedő testek sokkal highlightosabbak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.