20 hozzászólás a “Ki ölte meg a legtöbb embert az Expendables csapatából” bejegyzéshez

  1. Otletes de tuti, hogy nem teljes a lista…nem hiszem el,hogy csak ennyi hullat gyartottak. Bruce papa biztos irtott meg tobbet, Stallone pedig a Rambo-ban mindossze 1 embert olt meg? Lehet hogy ujra kell nezzem, meg a vegen valami erzelgos drama volt az a film, csak en nem emlekszem?

  2. viszont tényleg nem teljes, legalábbis, ami szembetűnő, az Rourke kemény három filmje, holott a harley davidson és a marlboro manben gyakott le csak ennyit sztem, bár már nagyon rég láttam, ködös, de akkor is hiányzik :)

  3. …és a swarzi? lehet, hogy őt azért hagyták ki a listából, mert a filmbeli szerepéhez képest túl nagy lenne az ő hulláinak a száma! :)

  4. Aranyos, amikor emberek meglepődnek azon, hogy a Rambo első részében nem volt öldöklés :)
    Tényleg egy embert ölt meg Stallone, és ha jól emlékszem, nem is közvetlenül (valami autóval ütközött és az robbant föl, vagy a helikoptert szedte le egy kődarabbal…).
    Tessék bepótolni, jó film.

  5. Schwarzeneggernek nem volt olyan sok filmje hogy letaszítsa Lundgrent a trónról, bár tény és való hogy csak a Kommandóban kiírtott egy komplett szigetet, illetve a Terminátorban is lenullázott egy teljes rendőrőrsöt.

  6. És Brúsz az armageddonba kit ölt meg? Hacsak nem Dotty-t (asszem így hívták a kavicsot) is beleszámolták a nagy egészbe…

  7. Mammut: a Harley Davidson és a Marlboro manben összesen 1 embert ölt meg, a többit Don Johnson lőtte le.

  8. Rourke például a Hajsza (Killshot) című filmben is kinyírt pár embert, úgyhogy ez abszolút nem teljes lista.

  9. Ott van a die hard 3 és 4 is.
    Die hard 3: Die hard with a venegance
    Die hard 4: Live free or die hard

  10. Az Armageddonal szerintem az öngyilkosságra gondolnak ami (hogyha télleg így van) hülyeség de mind1… amúgy lehet h Lundgren annyi filmben anyi embert ölt meg, de ha monnyuk a film minőségeket néznénk akkor Willis csak a Die Hard 1-el anyit ér mint Lundgren az összes filmjével.Apropó Die Hard: 12 terrorista volt a Nakatomi toronyházban, akkor hogyhogy 10et ölt meg?

  11. AnotherDarkJedi: 1-et a sofőr (asszem a fekete széffeltörő zsenit) egyet pedig a dagadt zsaru a végén nyírt ki (a hosszú szőke hajút).

  12. Bruce papa a Ponyvaregényben az elején megölte a boxolót a meccsen, majd Vincentet a házában amikor visszament az órájáért, és amikor a pincébe segített Mr. Wallace-nak leszamurájkardozta az egyik csávót ;) ez már három! :)

  13. Schwarzi “szegény” amíg Guvanátor, nem szerepelhet filmekben, ok ezt vágom. Kiv. vagyok h. ezt mégis hogy oldották meg. Feltételezem, hogy a posztereken pont ebből az apropóból nem szerepel, illetve ebben a fraglistában sem. Szerintem simán hozza Dolph Lundgren pontjait, bár össze kéne számolnom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.