Nem tökölnek a Let Me Innel

Akármit kamuztak, hogy a könyvön alapul majd meg minden, úgy tűnik kockára másolják a Let The Right One Int. Vagy nem?

human
írta
2010. 08. 20. 06:01
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Nem tökölnek a Let Me Innel” bejegyzéshez

 1. Vagy “A Tegla” ami ugye a “Szigoruan piszkos ugyek” remake. Amirol sokan azthiszik hogy mekkora otlet volt es milyen fasza rendezo Scorsese.

 2. Hát a Szigorúan piszkos ügyek csak halvány ötletfoszlány Scorsese Téglája mellett.Scorsese fasza rendező, mert abból a lapos sztoriból kultot csinált, azt pedig minden filmhezértő tudja, h a történet egy feldolgozás.

 3. Zsocso

  Először láttam a SZPÜ-t, mind a 3 részt. Majd mikor kijött a tégla én is szkeptikus voltam, de nagyon jó lett, ha történetben tényleg másolták is, rendezésben és színészi játékban messze az eredeti felé nőtt. Nálam megérdemelte az Oscart mégha nem is neki drukkoltam.

 4. Ugyan már, hisz igazat mondtak. A kockáról kockára másolt svéd eredeti a könyvön alapul, tehát az amerikai változat is. ;)

 5. ja amúgy csak az a poén hogy az amerikai filmbe a srácot Owen-nek hívják. a svéd filmbe pedig Oskárnak.szóval vicc egyenlőre.

 6. utálom ezt a gyorsan remakel-jünk stílust, mint ez is meg tetovált lány meg a többi

 7. Ez a film: ctrl c + ctrl v
  Nekem már az eredeti se tetszett, pedig jó kritikákat kapott, meg sokaknak bejött. Engem valahogy abszolút nem fogott meg. Így meg hogy egy az egyben ugyanaz lesz, nekem kerülős a téma.

 8. ” Hát a Szigorúan piszkos ügyek csak halvány ötletfoszlány Scorsese Téglája mellett”

  ” zsocso: a tégla nem kockára lett forgatva, elég rendesen átírták ”

  Na ne vicceljetek :). Human te biztos lattad az eredetit is. Maximum az volt a Teglaban ujdonsag, hogy beleirtak egy teljesen felesleges es unalmas szerelmi szalat, ami miatt 1 oraval hosszabb lett a fim. A tetorol leeses, a gipsz tores, a harc a teton es sok mas jelenet majdnem ugyanaz. De inkabb nezzetek meg ezt a videot:

  http://www.youtube.com/watch?v=KDu9nTmMaXE

 9. Aki még kételkedne benne, h a remake ripacskodás az eredetihez képest, nézze meg a funny games (1997) és (2007) filmeket. Utána várunk vissza kommentálni ;)

 10. slindagor

  Evvel eléggé félrelőttél mert mind a kettő Haneke film – szóval érted: tőle azért nem veszik rossz néven, ha az általa írt és rendezett filmet tíz évvel később amerikanizálja…

  De a fenti képek nagyjából azt bizonyítják, hogy a remake jogokkal együtt a készítők megkapják az eredeti film storyboardjait és a technikai paramétereket tartalmazó forgatókönyvet is – ki nem használná ha az ő helyükben lenne?

 11. :Dja az..továbbra is csak azt tudom mondani hogy ez undorító,és ha véletlenül sokkal, de sokkal jobb lenne mint az eredeti,amit kétlek:DD akkor se fogom megnézni!pfhuj!

 12. könyvön lol. Az nem zavar senkit, hogy a könyvben a csaj valójában fiú? A svéd filmben ezt jól megoldották, ide meg beraknak egy tökéletesen nőies szereplőt. Gratz.

 13. Kevés jobb filmet láttam a Szigorúan piszkos ügyeknél, az egész trilógia úgy tökéletes, ahogy van. Akármennyire nagy rendező Scorsese, a Tégla “csupán” egy jól sikerült remake, ami minden téren alulmarad az eredeti alkotással szemben.

  Matt Damon minősíthetetlenül szarul játszik, a jó öreg Jack oltári nagyot ripacskodik (egójának köszönhetően kapunk egy bő fél órával többet a karakteréből, ami a film egészéhez semmit nem tesz hozzá), a William Monahan által eszközölt változtatások is többször sülnek el rosszul, mint jól.

  A humor és a zeneválasztás azért nagyon rendben van, a színészek – a már említetteken kívül – jól játszanak (DiCaprio újfent brillírozik) és Scorsese is hozza a tőle elvárt színvonalat, de a végeredmény legalább annyira távol van a Szigorúan piszkos ügyektől, mint a Casinotól vagy a Nagymenőktől.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.