Teenage Mutant Ninja Turtles újra

Ott tartunk, hogy a jelenlegi forgatókönyv nem tetszett a stúdiónak. Fogtak pár dollárt és szépen felfogadták az Iron Man-t és Punisher: Ware Zone-t író duót, hogy hozzon össze nekik valami mást.

Jelenlegi elképzelések szerint darkos lesz, szóval végre tartják majd magukat az eredeti TMNT-hez. Biza, régen darkosak voltak a teknősök.

Azt még nem tudni, hogy mennyire lesz CGI az egész. Volt olyan elképzelés, hogy a teknősök teljesen, körülöttük pedig élőszerpelők. Meg volt olyan is, hogy jelmezbe öltözött színészek és csak az arcban segít a számítógép.

human
írta
2010. 08. 21. 16:21
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Teenage Mutant Ninja Turtles újra” bejegyzéshez

  1. Tudtommal az eredeti darkos teknőcök még elég underground képregények voltak, aztán a színesebb, viccesebb verzió hozta meg nekik az igazi népszerűséget. Később a színes, vicces karakterekkel is történtek komoly dolgok. Szerintem a siker érdekében valahol a kettő közt kéne megtalálni a sztorit. Én mindenképp a jelmezes embereket preferálom.

  2. Amennyire emlékszem gyermekkoromból, elég komoly történések is voltak abban a képregényben. Nem rágógumi-baromkodásból állt.

  3. Nekem az utolsó (2007es TMNT) megvalósítás is tetszett,még ha a sztori nem is volt a legjobb,az ilyen filmeknél az élőszereplőt mindig nehezen tudom elviselni (mégis csak nagy beszélő teknősök)
    De majd kiderül mit akar a stúdió,vagy rendező,vagy akárki is dönti el az egészet

  4. Gondoljatok bele ha a Hellboy-t meg tudták csinálni jelmezekkel akkor ez miért ne lehetne jól megcsinálni?

  5. barta87
    Ez igaz, de Hellboy legalább valamennyire humán alkatú volt, ezek meg…. teknősök…. dark teknősök. (^_^) [-sátáni kacaj-]

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.