You’ll win again

Jim Carrey fog főszerepelni a Mark Waters által rendezett Mr. Popper’s Penguins legújabb feldolgozásában. Ez egy híres gyerekregény.

Whedon azt mondta, hogy az Avengerek között csak egy nő lesz, Black Widow (Scarlett az Iron Man-ben), de ettől még a jó és a rossz oldalon feltűnnek majd erős női karakterek. Whedon híres arról, hogy tényleg normális nőket ír a vászonra, a Salt-ot gondolom kinevette, ha egyáltalán megnézte.

Angelina Jolie a boszniai háború alatt játszódó szerelmes filmben fog szerepelni. Kellemetlen időpont a randizásra.

Már pletykák is vannak a Fantastic Four-reboot kapcsán. Alice Eve és Amber Heard a láthatatlan nő címére, Adrien Brody és Jonathan Rhys Meyers pedig a nyúlánk manuséra. Asszem nyúlánk volt, nem? A lény és fáklya helyére még nem emlegettek senkit.

Tower Heist címmel izé.. heist filmet rendez Brett Ratner. Főszerepbe pedig betolja Ben Stillert. Ami durva, hogy már rengeteg író javítgatta a forgatókönyvet, míg végre most megkapta a zöld utat a projekt. Ez tuti siker lesz.

A végére pedig Ron Howard (Frost/Nixon, Csodálatos elme) új filmjéből, A Dilemmából egy kép. A sztárokat látjátok, a történet: Vaughn karaktere megtudja, hogy a legjobb barátja felesége félrelépeget a színészisten Tatum által alakított csávóval.

Kép a The Dilemma címűből

9 hozzászólás a “You’ll win again” bejegyzéshez

 1. “Mr Fantastic”-nak szoktá mondani néhol ami ugye az eredeti angol neve, de a filmekbe és a lefordítot kpregények többségébe “Nyíl”-ként szerepel:)

 2. 1: Szerintem arra gondolt human, hogy annyira jellegtelen szar a képessége, hogy nem is emlékszik rá pontosan:) Amúgy Chris Evans meg a kopasz pali akár maradhatna is, ők eléggé passzoltak a szerepre. Amber Heard meg biztos jobb lenne a klasszikus szőke cicababa szerepében, mint Jessica Alba.

 3. Nem tudom miért kell reboot-olni a Fantastic Four-t. Nekem egyik résszel sem volt bajom. Most, hogy lecserélik a színészeket, sokat érnek vele. Főleg egy Jessica Alba – Alice Eve váltás, ami nálam rögtön a gagyi kategóriába röpítené az FF-et.

  Eleve ezt az egész reboot mániát elítélem. Ennyire nincs ötlet, hogy csak a reboot tud újat hozni? Ja, újat, új színészeket, mert a történet már a 66-szor lerágott csont. Például frenetikus élmény lesz látni 100-adszorra is, ahogy Peter Parker fut a busz után.

 4. Mostanában inkább a Mr. Fantasticnál maradnak, a Nyíl nevet szerintem régóta nem használják. Cherry: Neki amúgyse a képessége a fő ereje, hanem a tudása.
  Alice Eve-t viszont NEEEE!!! Az a nő egy klingon, vagy romulán vagy predator, mindegy, baromi rasnya és irritáló. Akkor már a másik csaj, az ki is néz valahogy ( pl embernek néz ki nem földönkívülinek).

 5. Én nem láttam az egyik FFet sem, az most baj? Nekem alapból már a második FF trailere a moziban tök gagyinak tűnt és erőltetettnek tűnt. Pedig én zabálom a hősős-akciós filmeket.

  Stiller-Vaughn-Carrey filmek meg jöhetnek, azokat mindig béfógádom.

 6. Mr. Fantastic magyar neve Mr. Fantasztikus… ;) Bár tény hogy a Mr. Fantasticot én is jobban csíptem anno. Most meg már mindkettő elmegy. :)

 7. Komolyan nem hiszem el…Gyakorlatilag a filmgyáráts nem szól másról mint a rebotról???!!! Nem étrtem..ennyire nincs ötlet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.