127 Hours-előzetes

Na végre megérkezett az új Danny Boyle-film előzetese. Igaz történeten alapszik, de most bemutatják azt is, hogy az első 30-60 perc mivel fog elmenni, hogy lesz egészestés a 127 Hours. Egész jó figyelemfelkeltőnek sikerült ez a trailer. Vajon mikor indul a Franconak Oscart kampány? Nem azért mert, mert láttam a filmet és olyan jót alakít, de az ilyen onemanshow művek kapcsán többnyire fel szokott merülni.

Hd a nagyoknak.

human
írta
2010. 08. 25. 06:09
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “127 Hours-előzetes” bejegyzéshez

 1. Én személy szerint nagyon váron, Danny Boyle még az én szememben nagyon egyszer se nyúlt mellé, a szolid 7 pontos iparosmunkát minimálisan is hozta mindig. Kifejezetten kíváncsi vagyok arra, hogy mit hoz ki a témából, mert ezt eladhatták volna egy tucat “horrorfilmnek” is egy másodvonalas rendező kezébe, szóval főleg azt várom, hogy mi lesz az a plusz, amit hozzá tud tenni egy ilyen fapados témához. A trailer egyébként nagyon-nagyon hangulatos lett, abszolút bejövős.

 2. horrornak ezt hogy adhatták volna el? nem értem…
  ez hasonlónak képzelem el mint a zuhanás a csöndbe című filmet…. durva lelkivívódások stb… hogy jönne ide a horror? …

 3. Danny Boyle az a rendező, akiben mindig megbízok. Nem hiszem, hogy ez a film balul sülne el, sőt, tuti imádni fogom. James Franco meg a Freeks and Geeks miatt régóta kedvenc:)

 4. Direkt tettem idézőjelbe, mert nem találtam rá jobb kifejezést, de pl úgy, ahogy az Open Water-t is. Nem az a klasszikus horror nyilván, de azért sok hasonló alaptörténetet láthattunk már, ami hasonló csapdahelyzeteket bont ki. Oké, nem teljesen horror, de ilyesmire gondoltam.

  Én is pont azért várom ezt, mert jó forgatókönyvíró és jó rendező kezébe került, így nyilván a lelki oldala is ki lesz bontva az egésznek. Amúgy a Hitchcock féle Lifeboat is hasonló szitu (bár ott nincs meg az egyedüllét érzése), meg a készülő Alfonso Cuarón féle Gravity is talán felhozható.

 5. Akkor már inkább thriller.

  Amúgy nov. 5 még picit messze van, de arra a részre tuti kíváncsi vagyok, hogy hogyan szeleteli le a karját…

 6. Jóóónak tűnik, nagyon várom már, a Black Swan mellett. :) James Franconak már tényleg járna egy oscar… Szerintem nagyon jól alakít minden filmjében, én nagyon szeretem őt. Talán ezzel a filmmel sikerül majd bezsebelnie egy szobrocskát, de ha nem akkor majd egyszer biztos. Érdemes odafigyelni rá. :)

 7. nem lepődnék meg, ha ez a kis kedvcsináló a film első 10 pecéből lenne összevágva. egyábként a film egy lélektani dráma lesz. jamesre kíváncsi vagyok, szerintem az igazán jó alakításai azok mind mellékszerepek voltak, az előzetes és a film sztoriát nezve, nagy kihívás lehetett a szerep, drukkolok neki.

 8. Franco-t imádom a film meg jónak tűnik. És nem tudom, filmen látni azt a 127 órát szerintem elég horror lesz. Valahogy a pszichológiai thrillerek, főleg ha a valósággal is kapcsolatuk van a legjobb horrorok.

 9. SPOILERES LEHET AKÁR – A Fűrész jelenete is felderenghet a karlevágás miatt – talán innen a horror műfaj társítása.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.