21 hozzászólás a “Rég volt Tron?” bejegyzéshez

  1. Alapból nézős lett volna, de most láttam a trailert a moziban és nagyon elvette a kedvemet, unalmas volt és röhejes. Márpedig ha alig két percben ezt produkálják, akkor mit várjak 2 órában?! :(

  2. bízok, bízok, de az a disney jel engem nagyon zavar.

    nem szeretném, ha pop féle lagymatag film lenne.

  3. aha, tehát több mint fél éve többször látott disney logó most hirtelen félelmetes lett?

  4. csak kérdem az első részt nem a Disney csinálta? ha nem bocsi, de azzal nem nagyon volt gond sztem.

  5. most voltam moziban, láttam én is a trailert, és akkor döbbentem rá, hogy milyen kis cseles az alcím:
    Ugye a többségnek lövése sincs arról hogy mi az a Tron, hát még a magyaroknak, ezért kell a Tron-örökség alcímet tenni, hogy jól hangozzék, érted… Trón-örökség…

  6. A régi Tron filmet nem láttam, de a Tron 2.0 számítógépes játékot végigvittem. Nekem tetszett, úgyhogy kíváncsi vagyok erre a filmre.

  7. Leopold: tudom, de ott is befigyelt a Disney logo, ott mégsem kifogásolta a kutya sem. Azért egy céglogoval még nem kéne leírni a filmet, főleg ilyen nevekkel a stáblistában :)

  8. A múlt héten elővettem a Tron első részét, kicsit nosztalgiásztam rajta. Jeff az új filmben már nem tűnik annyira béna fazonnak, mint az elsőben. Mintha be lenne zárva a rendszerbe, ha jól láttam. A poszterről csak annyit, hogy nem nagy szám. Valaki azt írta, hogy műanyag a kép. Hát, mit ne mondjak, a csajszi tényleg latexben feszít, nem pedig Robotzsarus vasban! :)

  9. Szörnyű ez a plakát :P, annyira kidolgozatlan és nem figyeltek semmire, kivágták a nőt, bevágtak mögé egy képet aztán szeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.