Ez miattatok van! És az amcsik miatt!

Úgy tűnik, hogy igaznak bizonyult a pletyka: a Knight and Day sikerétől vagy bukásától tényleg a Mission: Impossible 4 helyzete függött. Az utóbbi valósult meg, nem csilingelt a pénztáraknál. Az eredménye a helyzetnek, hogy Jeremy Renner ugrik be Cruise mellé a fiatal nézők kedvéért, növelni a boxofficet. Hát, 1-2 tinisztárnál jobb választás, de azért hümhüm. Főleg, hogy szerintük csak vele is tudják majd folytatni a filmsorozatot, ha esetleg Ethan Hunt kiesik a pixisből (a leeső kés a fejébe áll az asztal helyett?).

A kérdés mindenképp ez: arra nem gondoltak, hogy a női lead volt rossz a K&D-ben? Vagy csak túl közepesnek nézett ki a film? Ethan Hunt mindig is remek szerepe volt Tom Cruise-nak, simán elvitte volna a hátán most is egyedül. Vagyis egy korrektebb gonosszal, hiszen PS Hoffman elég magasra tette a lécet legutóbb.

A rendező továbbra is Brad Bird, kíváncsi vagyok mit fog kihozni élőszereplős filmből, hiába rémisztő az aktuális írópáros.

10 hozzászólás a “Ez miattatok van! És az amcsik miatt!” bejegyzéshez

 1. SPOILEREZŐ ZSOCSO VAGYOK, BWAA

  Tok mindegy ki lesz a foszereplo. Mar a masodik es harmadik resz sem ert sokat. Nalam ott csesztek el az egesz Mission Impossible-t, hogy az elso reszben 10 perc utan kinyirtak az egesz csapatot. A MI sorozatnak pont az volt a lenyege, hogy csapatban dolgoztak vegig.

 2. A harmadik rész nekem tetszett J.J. és Giacchino miatt (igen, szeretem a Lostot). A negyedikre meg Brad Bird miatt vagyok nagyon kíváncsi (igen, az Incredibles-t is szeretem). I don’t give a tiny rat’s ass about Tom Cruise.

 3. Szerintem bőven elvitte volna a filmet Tom Cruise egyedül is, bár az is igaz, hogy mivel megállapodott(?) az előző film végén, ki kellett volna hagyni a eyecandys romantikus szálat a filmből, ami azért erősen jelen volt a 2. és a 3. részben.

  Mindegy nekem várós a film. Egynek tuti jó lesz. Nem kerül majd a polcra, de egy mozijegyet megér.

 4. Ez a hír már mennyire 100%?? Mert ha már eldöntött, akkor ezt komolyan elbaszták… Nincs semmi bajom Jeremy Rennerrel, tehetséges, meg minden, de vele nem lehet ugyanazt folytatni – már ha ezt akarják – mint Cruise-zal. Nem olyan macsós, sármos stb. Lehet belőle egy új Bourne… Na mindegy. Lehet, hogy csak az van, hogy nálam már teljesen összenőtt a szerep Cruise-zal. Én sajnálom, hogy így alakult…

 5. zsocso:

  !SPOILER!

  Az volt az első film legnagyobb húzása, hogy mindenkit kinyírtak 10 perc alatt. Amolyan igazán ‘odabaszós’ kezdés, főleg, hogy a fő gonosz Jon Voight személyében eszméletlen jó volt… mint csapatfőnök. És az a csavar még ütött is…

 6. N3O: sztem is nagy húzás lett volna, ha nem a régi sorozat címét adják neki (tudom így lehetett anno jól eladni, bár Tom Cruise önmaga is eladhatóvá tette volna a mozit), vagy más lesz a főgonosz.

  Engem leginkább az zavart az első részben, hogy

  SPOILER

  az a Jim Phelps lett a főgonosz, aki a sorozatban élt halt a csapatáért. Felesleges volt az ő “nimbuszát” lerombolni. Az eredeti sorozatbeli csapatból, csak ő nevét tartották meg, és ez nekem, aki a sorozaton nőtt fel, nagyon bökte a szemem.

  Olyan mintha a Szupercsapatból Hannibal fogná magát és lelőné Rosszfiút és a többieket.

  SPOILER vége

 7. Nem nagyon értem a dolgot, hogy ha már Jonathan Rhys Meyers-t egyszer bemutatták a sorozatban, miért nem őt futtatják tovább. Talán drágább lett volna, vagy összeegyeztethetetlen?

  Bírom én Jeremy Renner dacos krumpliarcát, de szerintem nem ez az ő műfaja, SWAT renitensként elment, katonagyereknek passzolt, szuperkémnek, háát…

 8. renner nem rossz, csak ide nem ő kéne. én annyira katonának szoktam meg. 28 weeks later, house vendégszerep, hurt locker és még pár helyen

 9. Nekem az a furcsa, hogy Cruise állítólag már nem elég a box offic-hoz ezért kellett egy sidekick, hogy húzzon be még pár embert/fiatalt/csajt stb. és erre leszerződtetik Rennert? WTF? még ha Leböf vagy Tatum, McAvoy stb-t de Renner mint fiatal húzónév?
  Amúgy Cruise elvitte volna a filmet egyedül, azért a K&D nem egy kategória egy nagysikerű nagynevű sorozat következő részével, a K&D nem azért nem nézték meg mert már Cruise nem húzónév (lehet, hogy nem az már) hanem azért mert nem nézett ki nagy számnak a film (sztem).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.