Pletykagyár: Red Dead Redemption

Szó szerint gyár, hiszen ez csak 1 a sokból, nem kell nagyon bizakodni.

Az az infó ütötte fel a fejét, hogy Brad Pitt főszereplésével akarnak egy Red Dead Redemption-filmet. ebből annyi egyelőre a biztos, hogy semmi. Lesz Red Dead-film? Előfordulhat. Brad Pitt-tel? Még kevesebb az esély.

Aki nem hallott még a játékról: a Rockstarék tolták a piacra és western az egész, korrekt történettel. Ha esetleg tényleg előre lépnek vele, akkor majd átvesszük komolyabban. Kéne egy X360.

7 hozzászólás a “Pletykagyár: Red Dead Redemption” bejegyzéshez

  1. Ilyen játékok esetében mint a red dead redempiton én is elgondolkodom..hogy venni kéne konzolt mostmár télleg…(nem beszélve olyanokról mint Alan Wake, vagy Heavy rain…)

  2. Támogatom a filmet, ebből sok mindent ki lehet hozni. A játék maga egy tempós GTA western-módra, vonatrablással, lovaglással, sok-sok lövöldözéssel. Egy pörgős Yuma-féle korhatáros filmnek örülnék.

  3. Épp tegnap kaptam kölcsön haver X360-ját és ezt tettem be. A játék: jó! :) Western film meg jöhet. Kevés van belőlük :(

  4. nenenenene…. ha már ilyeneken gondolkozol Human, akkor inkább egy ps3ra fektess be, adj a minőségre

  5. nehogy átmenjünk xbox360 vs ps3 témára

    a játék törtnete elég jó hogy vászonra kerüljön, csak a forgatókönyv így is kétséges, attól függ ki írja

  6. szerintem teljesen céltalan filmet készíteni ebből a játékból, ami eleve olyan, mintha egy tizen- huszonórás filmet néznél. és a nyerssége direkt hozzájárul a hangulatához, szerintem ezt filmen manapság már nem vállalnák be. kell konzol, be kell rakni, végig kell tolni. jobb is, mintha csak néznéd, mert te csinálod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.