The Rum Diary: “a könyv úgyis jobb”

Pár hete olvastam először a Rum Diaryt, remek darab Hunter S. Thompsontól. Akkor, a friss élménnyel feltöltődve, direkt nem néztem meg, hogy mi van a filmmel.

Ezt most pótoltam. Bár ne tettem volna? A következő sorok főleg a könyvet ismerőknek szólnak.

Már olvasás közben is azon filóztam, hogy Chenault szerepére kit castingolnék. A készítők végül Amber Heard mellett döntöttek, pedig szerintem Autumn Reeser jobb választás lett volna. Ő valahogy ártatlanabb, de. Bár Amber ellen sem tudnék sok mindent felhozni, ó Mandy Lane…

A következőért viszont lehet kapom majd a köveket, de szerintem a Kemp szerepére Depp ide nem illik. Legalábbis az olvasott Kempnek nem felel meg. Túl idős, bocs. Nyilván jobban átírták, majd meglátjuk, de a 30 közeli férfi dilemmáinak felhozását már nem hinném el Deppnek.

A legnagyobb meglepetés mégis az, hogy Yeamont teljesen kivették. Chenault pedig Sanderson (Aaron Echart) barátnője lesz. Úgy néz ki a fő szál a szigetes/nyaralós izé lesz.

Valójában érdekel mit hoznak ki belőle, egyáltalán nem akarom előre lehúzni a filmet, de mindenképp szemöldökfelhúzósan érdekes pár húzás.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.