Mark Millar az optimista, avagy a Kick-Ass 2

Bírom ezt a figurát, olyat nyilatkozott, hogy dvd-n 100 millió fölött fog hozni a Kick-Ass, így természetesen megkapja a zöld utat a filmes folytatás, nincs mese. Szerinte.

Rendező maradna Matthew Vaughn, a tervek szerint amint befejezné az X-Men: First Class munkálatait már szinte neki is állhatna a popórugdosásnak.

Az utóbbi évek alapján ezeket sajnos nem lehet tényként kezelni. Majd ha már Millaron kívül más is nyilatkozik az ügyben, akkor meglátjuk.

human
írta
2010. 09. 02. 05:55
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Mark Millar az optimista, avagy a Kick-Ass 2” bejegyzéshez

  1. Lehet..csak nem itthon,mert olyan botrányos dvd kiadást kapott a magyar piac,hogy azt jó ízléssel és igényességgel megáldott rajongó bojkottálja azonnal….

  2. Azért érdekes ez a dolog. Nyilván arra van pénz, amire a nagyobb az igény. Példának okáért, ott van a mindenki által “közkedvelt” tájlájt, aminek már talán a negyedik részét forgatják, míg az újkori klasszikusoknál, mint például a Kick-Ass, csak reszketve szorongatjuk a saját golyóinkat, hátha megéli a folytatást. Viszont, ha az igények ilyen silányak, az azt jelzi, hogy az a réteg, amely leginkább odahordja a mozikba a pénzt, azok nem a magunkfajta ténylegesen jó film imádók, hanem a hülye gyerekek. Vagy, ők vannak a többségben, de ez a társadalomra vetítve meglehetősen baljós árnyakat szül… erintem

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.