15 hozzászólás a “Social Network fail” bejegyzéshez

  1. Ugy latszik Hollywood teljesen kifogyott a temabol vagy a Facebook nagy lovet fektetett a reklamba. Inkabb 100 remake, mint egy film a Google-rol, Yahoo-rol, Facebookrol, stb.

  2. Hát pedig zsocso, én úgy hallottam készülhetünk a Google filmre is :-) Továbbiakról még nem tudok.

    Most néztem meg a Zombielandet, és szarrá röhögtem magam egy jeleneten (több is volt, de most ez passzol ide). Innen SPOILER.
    Ugyebár ez az Eisenberg játszik benne, aki majd a Social Networkben fogja játszani a facebook alapítóját. A Zombieland egyik jelenetében meg jól kiosztja a facebookot :-) Valami olyasmit mond, hogy abban, hogy mindenki zombi lett, az a legjobb, hogy nincs facebook :-D Meg “XY nagyon várja a pénteket…ki nem szarja le?”:-D
    Szívemből szólt!

  3. Nem azért csinálnak filmet a Facebook alapításáról, mert nincsenek Hollywoodnak ötletei, hanem mert ez tényleg egy aktuális, fordulatos és izgalmas téma: meddig terjed a magánszféra és ki határozza ezt meg, hogyan lett valakiből egyetlen ötlet alapján a világ leggazdagabb huszonévese, és persze az ezzel kapcsolatos elmaradhatatlan intrikák, botrányok. Attól még, hogy ilyen “korán” jött a film, szerintem egyszerű történelmi/biopic alkotás, ennyi.
    A Google-filmről nem hallottam sokat, és bár a téma ugyancsak érdekfeszítő (feltaláltak valamit, amit tényleg minden nap százszor használ a fejlett világ munkára-hobbira), lehet csupa noname-ekkel van tele a produkció, szóval majd meglátjuk.

  4. Meg azért is lesz hasznos a Social Network, mert remélhetőleg bemutatja, hogy mi a kevésbé szép háttér az olyan gyermeteg szórakozások mögött, mint a Farmville vagy a “poke Grandma’ back”: csaták rengeteg pénzért és az erkölcsi határok feszegetéséért.

  5. továbbra sem értem mi bajotok a facebook témával, egy cégalapítóról szól a film. Történetesen a Facebook az, hiszen a nullából nagyon gyorsan lett hatalmas a cég. Lehetne a Microsoft, az Otp, A Mol vagy ilyesmi, ugyanolyan cégek.

  6. semmi baj, bizonyos életkorban menő fikázni mindent, ami divatos, vagy divatos dologgal kapcsolatos. akkor is, ha amúgy nincs vele baj. elmúlik.

  7. Nem a fikazasrol van szo. Hanem arrol, hogy en mar marhara unom azt, ami most megy a mediaban, neten stb. Felkapnak egy dolgot aztan azt nyomjak orrverzesig a nepnek. Lehet az Twilight, Facebook barmi. Barhova kapcsolok a teven vagy barmilyen ujsagot veszek a kezembe mindenhol kibaszott vampirok. Barhova kattintok a neten, mindenhol Facebookba utkozok. Szerintem naivitas azt gondolni, hogy majd erkolcsi hatarokat fog feszegetni. Ez is csak egy nagy reklam lesz nekik. De ha peldaul a Microsoftrol lenne szo, akkor is ez lenne a velemenyem.

  8. Kurv@jó lesz szerintem.

    Mindenki utálja a Facebook-ot mégis szinte tuti, hogy a legtöbb “fikázó” fenntvan rajta.

    Én várom. Mozibanézős!

  9. én biztos megnézem, már csak Fincher miatt, de az a durva, hogy a 11 éves lányom többet tud a FB-ról, mint én

  10. Én pl, nem a facebookot utálom, hanem a főszereplő csávó bárgyú tekintetét, meg a “pókember” Gárfildot.

  11. A témával semmi gond, de az előzetesből lejött hogy a storyt kb a Facebook PR-csapat írta, a teljesen izzadságszagú szerelmi száltól kezdve a táblán megjelenő egyenletig, amire mindenki úgy néz mint az E=Mcˇ2-re…
    vicc

    bár amúgy el se lehetne adni másként mint egy dokut…

  12. Szerintem ez egy nagyon nagy film lesz, és az oldal is jó van egy eyedi hangulata, ahogy a trailerek is jól eltaláltak lettek. A facebookot meg lehet utálni meg szeretni de attól még tudomásul kell venni h mindenhol ott van(olyan mint a mátrix:D) szóval együtt kell élni vele.

  13. JÓ kis film lesz. Aztán, hogy a Facebook csapata csinálta a filmet, azért, hogy hasson a tudatalattimra, leszarom. Én jól fogom magam érezni másfél óráig és csókolom.

  14. Szerintem egyelőre várjuk meg a filmet, aztán írjunk/mondjunk róla jót, rosszat.

    Fincher még nem csinált rosszat, ezért én is nagyon várom a filmet. A facebook egy érdekes téma.

    Amire én kiváncsi vagyok, az Justin Timberlake… na ez érdekes lesz, mikor először láttam a stáblistát az imdb-n. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.