Spielberg forgatja a War Horse-ot

Úgyhogy kaptunk is pár képet a munkálatok helyszínéről.

A történet szerint egy fiatalember lovát eladják a francia lovasságnak. Ő természetesen elhatározza, hogy megkeresi az állatot, a bökkenő pedig az, hogy az első világháború veszi körül őket.

human
írta
2010. 09. 02. 13:22
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Spielberg forgatja a War Horse-ot” bejegyzéshez

  1. Remélem végre értékelhető filmet sikerül készítenie. Az utolsó 2-3 filmje elég gyengére sikeredett. A Munich egyenesen katasztrófa volt (számomra).

  2. Na ujabb Spielberg giccs a lathataron, nagyszeru. Igazan visszaterhetne a Parbajt rendezo onmagahoz.

  3. Fiatal koromban azt mondtam volna (32 vagyok) hogy milyen érdekes történet… de most azok után amit láttam, menne egy lóért a franc egy háborúba…

  4. blade78 ez nézőpont kérdése… Én a kutyáim után elmennék kérdés nélkül! Ennek a srácnak meg lova van pechére. :)

  5. ” menne egy lóért a franc egy háborúba…”

    Nekem is sovanynak tunik az ok amiert a srac majd kockaztatja az eletet. Maradjunk a regi bevallt tortenetnel. Vigyek csak szepen el a csaladjat. :)

  6. zsocso ezen vitatkoznék. Bár ahogy Spielberg a nagy mesélő eladja még akár el is hiszi az ember. De Én már nem.

  7. Spielberg dolgozik hajj de jó alig várom (szarkazmus irónia ideképzel) Mellesleg az UFO-s részeket a film végéről majd utómunkával vagy műteremben veszik fel.

  8. Juj, de sok itt a kritikus szemlélődő…

    Bezzeg a Machete c., rendkívüli jellemábrázolásról tanúbizonyságot tevő, epikus drámát, mély mondanivalóval, azt bezzeg várjátok és istenítitek…

  9. Érzem hogy ez ismét egy olyan Spilberg film lesz amitől a hideg fog rázni. Elmegy a lováért. És közben átküzdi magát minden szörnyűségen. A lóért. Értelmes ember ilyet szerintem nem tetsz. Még a magára valamit adó paraszt se tenne ilyet, aki odavan a saját állatáért. Jesszum.

  10. “Bezzeg a Machete c., rendkívüli jellemábrázolásról tanúbizonyságot tevő, epikus drámát, mély mondanivalóval, azt bezzeg várjátok és istenítitek…”

    Ezen szakadok még mindig XD

  11. Drogba56

    Nem, azt azert varjak sokan, mert pont h antiszpilberg. Zero giccs, nem akar tobbnek latszani ami, grindhouse, kvazi B film, ahogy tetszik. Spielberg meg a Parbajt, a Capat es az Indy trilogiat (veletlenul sem tetralogiat, a 4. reszt nem vagyok hajlando elfogadni Indy filmnek, gyalazat amit muvelt Spielberg) leszamitva minden filmjet telenyomta giccsel, ennek szerintem a tetopontja az A.I. cimu rettenet, amivel a vilagbol kikergethetnenek, de borzasztoan maniros a sokak altal kedvelt Ryan kozlegeny is, a Schindler listajarol meg aztan ne is beszeljunk. A postban 3 sorban kozolt szinopszis pedig azt jelzi elore, hogy bizony kapunk egy ujabb giccshalmazt. A Schindler sem volt pl. rendkivuli jellemabrazolasrol tanubizonysagot tevo epikus drama mely mondanivaloval. Egy 2 oras szentimentalista koltemeny volt filmre veve, nyakonontve egy divatos es az akademia altal imadott temaval meg egy teljesen felesleges stilaris eszkozzel. Aztan sokan azt mondjak ra, h mely. Szerintem meg mondjuk a Jelenetek egy hazassagbol az mely. Spielberg Capajanak “koszonheto” a blockbuster jelenseg is raadasul, ami maig nagyon rossz helyzetben tartja az amerikai fuggetlen filmezest, pedig ha 1-1 megjelenik azt altalaban szereti a kozonseg, eleg mondjuk a Junora, a Csalad kicsi kincsere vagy az 500 nap nyarra gondolni. Summa summarum: nem szeretem Spielberget, tobb kulonbozo szinten sem.

  12. ez a giccsezés tök nevetséges, máskor meg olyan giccs van ,hogy kiszúrja az ember szemét itt meg mindenki 10/10-ik arra a filmre

  13. mchn A Ryan közlegény megmentése után egy magasabb szintre lett emelve a háború szörnyűségeit bemutató film. Melyben ötvözödött az átlagember heroikuma a történelem fogaskerekeivel. Schindler listajában nem sok szentimentalista dolgot lehetett találni kezdve a megvalósitását “fekete-fehér” illetve a filmben egyetlne szin szerepelt és ha láttad annak története szinte mindenki lelkét megérintette. Ha nekünk lenne egy ilyen tehetséges rendezőnk aki egy ilyen kaliberű filmek rendezését jóformán saját zsebéből tudja fizetni megnéznénk egy délvidéki mészárlás-megtorlásról szoló filmet. Indiana4 kivitelével a mester munkája 100%os. Még az Amistad és a Munchen is. Nekem föleg az első a kedvencem igazi mozis darab.

  14. A haboru szornyusegeit ezerszer jobban bemutatta akar a Dicsoseg osvenyei, akar az Acellovedek, de leginkabb az Orulet hataran. Illetve utohatasait a Taxisofor (bar ezutobbival talan sokan nem ertenek egyet, de szerintem mindenkepp igy van). A Ryan kozlegeny sok szempontbol nagyon hatasvadasz (meg egy kis homoerotikumot is sikerult belevinni a vegebe), magasabb szintnek nevezni szerintem komoly bakloves, persze jogod van hozza, teny.

  15. Nekem ez a sztori nagyon kevés.. nem is szeretem a lovakat. Mindegy, majd egy tevét képzelek a ló helyébe. A tevéket szeretem.

  16. Egy újabb Spielberg film, ami totálisan nem érdekel! Bezzeg még úgy húsz éve más volt a helyzet…!

  17. Én úgy gondolom ne ítélj amíg nem ettél. Szerintem ha Spielberg olyan szar filmeket csinált volna, nem kapott volna majdnem minden filmje után Oscar-díjat! Amúgy meg csináljatok jobbat akkor bazzeg! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.