10 hozzászólás a “A Deliver Hope hosszabb változata” bejegyzéshez

  1. Szinte tényleg olyan érzése van az embernek mintha egy egész film peregne le a szeme előtt.
    Halo film, hol vagy már???

  2. Halo terén már ígyis annyi élőszereplős vieót láttunk elég csak a Halo3:Landfall-t vagy az Odst-hez készült live action-t megnézni. Azokból is leszűrhető, hogy szinte kiált ez a franchise egy tisztességes filmadaptációért.:)

  3. Nagyon hangulatos, a zenét jól eltalálták hozzá. Lehet, hogy szőrszálhasogatás, csak azt nem értem az első csóka, aki vitte a bombát, miért nem repült? Könnyebb lett volna. :) De ettől függetlenül szerintem is ütős kis trailer.

  4. Lassan már ott kellene tartani, hogy a 3. filmet gyártják, nem hogy 1et :D Nem trilógia, nem folytatásos, hanem ténylegesen lehetne akár a különböző játékok elemire építeni, és mindegyik más lenne valamilyen szinten. Különben akiket érdekel a HALO világa, azoknak ajánlom a HALO univerzumról készült animált kisfilmeket (most pont nem ugrik be a cím). Olyan Animatrix érzéssel vannak ellátva, de nagyon jók !!

  5. Ezt a trailert látva nagyon sajnálom, hogy elszállt a Peter Jackson/Neil Blomkamp féle Halo project. Nagyon komoly hangulatú sci-fi szériát lehetne ezzel beindítani a mozikban és nagyon ráférne már a műfajra valami igazi nagy dobás (Avatar ide vagy oda…).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.