Heti mozibemutatók: szeptember 9.

Ilyenek lesznek:

  • Adéle és a múmiák rejtélye (The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec) – Besson kalandfilmje női Indy-vel, megyünk.
  • Hétmérföldes szerelem (Going the Distance) – a távkapcsolatos, Appleguyos film. Nem hét mérföldre fognak lakni egymástól.
  • A kaptár – Túlvilág 3D – erre is menni kéne.
  • Mamut (Mammoth) – annyit publikált a filmbuzin, hogy filmet csináltak róla. Valójában egy svéd-dán-német dráma, mit érdemes tudni róla?
  • Szelíd teremtés – A Frankenstein terv – Mundruczó Kornél filmje.

Kaptár világpremier, Hétmérföldes csak 1 hetet késett. Persze a Machetével nem sietnek.

human
írta
2010. 09. 09. 18:11
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: szeptember 9.” bejegyzéshez

  1. Az első és harmadik filmet bepróbáljuk. Az elsőről jót olvastam, a harmadikat pedig csak a “miheztartás végett”… szigorúan 3D-ben :)

  2. “Mamut (Mammoth) – annyit publikált a filmbuzin, hogy filmet csináltak róla. Valójában egy svéd-dán-német dráma, mit érdemes tudni róla? ”

    “csak” annyit, hogy ez az új moodyson-film. csak.

  3. A sok limonádé, és a szokásos Mundruczó agymenés helyett szerintem nézd inkább a Mamutot. Messze a legjobb film ezen a héten, csupa remek színésszel (pl. Gael Garcia Bernal), ja, és ahogy Winnie mondja, mert Moodyson. :)

  4. A Resident Evil 4 szombat délelött nézős!
    Szomorúan vettem tudomásul,hogy az IMAX teremben nem játszák…

  5. Na, a heten ket egeszen jonak tuno film is jon. Mundruczoval meglehetosen ki voltam eddig bekulve, remelem most sem okoz csalodast. A Mammoth meg szinten nem igazan kihagyhato egy olyan rendezotol, aki csinalta a Lilja 4-evert, a Fucking Amalt meg a Tillsammanst. Mind jo film volt, legalabbis szerintem, ugyhogy kivancsian varom ezt az ujat is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.