Monsters ismét

Újabb trailer tárul a szemünk elé. Szépen lassan az ősz legjobban várt filmje lett, gondolom nincs még forgalmazó sem, aki komolyan tervezné a behozatalt. Talán ha siker lesz kinn, akkor a blu-ray után esetleg.

Nem is ez a lényeg, hanem most a történetet teljesen felfestik.

Nevetséges ez a geobanning. Először a hulu-ra került fel a trailer amúgy, pár napja, de ott a magyarok nem nézhetik meg, mert nehogy már önként reklámot nézzünk és várjunk egy filmet, hogy képzeljük.

human
írta
2010. 09. 09. 20:38
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Monsters ismét” bejegyzéshez

  1. a geobanningot én se nagyon értettem sose, értelme nincs…egyébként nekm már régóta az ősz leginkább várt filmje ez, kicsit emlékeztet a Cloverfieldre, az meg nagyon bejött.

  2. Van benne potenciál, de úgy érzem, hogy palira akarnak venni. Más részt hiába kapkodnak ennyire a „látványosabb” részeknél eléggé lehet érezni a (gagyi) cgi-t. (Bár akár ez egy erős hangulati elem is lehet)

  3. “Nálam is erősen várós a film. Ebből még lehet nálam az év filmje is.”

    Ha nem láttam volna az Inceptiont egyetértenék.

  4. az utolsó myst is gagyi CGI volt, sőt, igazából szörnyeket se látsz benne mégis nagyon erős film. ennél is hasonlót várok. az Inceptionnél csak jobb lehet. ;) lassan beindul az alienes/sci-fi filmhullám, helyes.

  5. D9ben majdnem éhenhalt beteg látogatók…. ebben meg emberevő big monsták? Mi a koppintás? -.-‘

  6. A D9 mondanivalójában, kivitelezésében hozta maximumot Az előzetesek alapján nehéz megítélni, de ez a film inkább a Cloverfield light verziójának néz ki, és valószínűleg a kevés pénz miatt nem lesz elég jó. Néhány hangulatos állókép nem elég egy egész estés mozihoz. De ne legyen igazam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.