We R Animals-képek, ez felnőttes lesz

Ezt is csak jövőre fogják elkészíteni, az alábbi képek az eladáshoz készültek, rövid tesztanyag, hogy harapjon a pénz. Bábfilmről van szó, ahol csak az arcokba segítenek majd be animálással. Azt pedig, hogy felnőtteknek szól, nyugodtan komolyan lehet venni.

Egy Hófehérke nevű nyuszi a főszereplője, aki megszökik az állatkereskedésből. Hiába reménykedik, ezzel nem fordul jobbra a sorsa, mivel a Flash nevű strici macska beszervezi a kurvái közé. Yep.
19 hozzászólás a “We R Animals-képek, ez felnőttes lesz” bejegyzéshez

 1. Engem érdekel. A Fantasztikus Mr. Róka is hihetetlenül vicces és érdekes látványvilágú volt. Ennek is adok egy lehetőséget… talán ez egy mese felnötteknek.
  Véres ruhás fehér nyuszi rulez!

 2. tökre lájkolnám de nem működik a lájk gomb, de egyik posztnál se. Próbáltam másik böngészővel is :/

 3. Érdekes látvány. Bár ha tesztanyag, akkor a vászonig még sokat változhat.
  Kellő humorral jó lehet.

 4. facebook és hasonlót levélben érdemes jelenteni, mert itt off. amúgy náluk lehet valami, hiszen tegnap óta nem változtattam kódot és expendables poszton van 29 like simán.

 5. Nagyon jól festenek ezek a reklámanyag bábuk, van benne stílus, látok benne reményt. Facebook-éknál pedig gondok vannak a szerverekkel, már majd’ egy hete, don’t panic.

 6. Komolyan a Szörnyecskék óta nem láttam ilyen élményszámba menő bábtechnikát, rémületesen jó :)

  Több hasonló kellene a bitanimáció mellett, tisztán kézműves mestermunka ez, ami sokkal inkább életre kelti a mesét!

 7. Nagy kár, hogy ilyen ritkán próbálkoznak bábokkal… Pedig pl a marionett filmek is igen jól sikerültek (Amerika kommandó és a Strings). Várós ez…

 8. Már most megvett kilóra! :) A bábfilmekben természetüknél fogva benne van a komikum. A sztori is elég elb*szott ahhoz, hogy arckaparós film legyen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.