18 hozzászólás a “Az Amerika kapitány munkálatai” bejegyzéshez

  1. Azt hiszem most még nem mondok véleményt, mivel a Thor első képei is nagyon gagyinak tűntek, aztán a trailerben jól mutattak szóval, én itt is reménykedem. :)

  2. Egyertelmu, hogy a filmben maskepp fog kinezni. Aki elso kepek alapjan iteli meg , az valoszinuleg nem latta meg hogyan keszul egy film.

  3. Nekem baromira tetszenek ezek a szerkentyűk. A high-techet házasították egy kis világháborús feelinggel, nekem nagyon bejön :-D

  4. Nekem ez így jobban tetszik mint a Thorból az első képek és azokkal se volt semmi bajom. Na meg a rendező nekem már a Rocketeer-el bizonyított.

  5. Bandido: ha a vigyorgós képekre kattintasz akkor láthatod, hogy az egy sisak. A pajzsal viszont nemértem mi bajod, elég vastag anyagból csinálták, látszik is.

  6. Gyerekek legalább annyit tudhatnátok hogy a kaszkadőrmutatványokhoz nem a frankó jelmezt használják hanem mondjuk olyat ami alá befér a védőfelszerelés…

  7. A filmen majd tuti jól mutat, a kérdés igazából csak annyi hogy milyen lesz majd a sztori, meg a rendezés. lehet hogy Fantastic 4 szintű gagyiság, vagy lehet hogy Vasember szerű lazaság lesz. Utóbbit remélem.

  8. A jelmezen ne csodálkozzatok:

    1. ahogy mondták ez egy dublőr jelmez
    2. ha jól sejtem a film első fele a második világháború alatt játszódik vagyis ez nem a végleges jelmez csak a “korhű” változata

  9. nem emlékszem, hogy a képregény ilyen erős steampunk jegyeket viselt volna magán. de nagyon tetszik:)

  10. Szerintem meg igenis jól néz ki ez a jelmez. Nagyonis hangulatánál van. Vagy jobb lenne egy kis jó feszülős latexgatyó? Akkor tessék prrnót nézni fúk! :)

    Szerintem a vasember is jobban mutatott volna, ha mattosabb a szerkója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.