Van egy pár rövidebb

Terrence Malick (Az őrület határán pl.) új filmje The Tree of Life jövőre kerül bemutatásra, méghozzá a Fox Searchlight fogja forgalmazni. Független filmeknek ők a legjobbak. Akik eddig látták szeretik, na de nekik érdekük.

Adam McKay örül, hogy az Anchorman rajongók felhördültek, mert a Paramountnál is hallották. Előfordulhat, hogy ez adja meg a végső lökést a folytatásnak. Még így is tutira évekre van a tényleges forgatás, ha lesz belőle valami.

A R.I.P.D.-feldolgozásból úgy néz ki tényleg lesz valami. Képregényfeldolgozás, Ryan Reynolds a főszereplő, most pedig a rendezőt is felfogadták, Robert Schwentke (RED) kapta a melót. Egy olyan ügyosztályról szól, amelyik halottakat foglalkoztat, sok-sok évig.

Steve McQueen és Michael Fassbender a Hunger után újra közös filmen dolgozik. Ha minden jól megy, akkor januárban kezdik a forgatást. Shame a címe és egy 30 körüli NY-i férfiról szól, aki a szex rabja. Persze kőkemény dráma köntösben.

Keanu Reeves lesz az egyik főbb szereplője a Generation Um című filmnek. Oldalán két bomba nő: Bojana Novakovic és Adelaide Clemens. A történet szerint bárról és buliról – bárra felfedezik magukat, sok pia és szex mellett.

Egy hozzászólás a(z) “Van egy pár rövidebb” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.