Blockbuster watch: Resident Evil 4

A filmről itt lehet kommentelni. A bevételi adatokat látva könnyen lehet, hogy ennek bizony lesz folytatása. A cliffhanger megvan hozzá ugye – a főcím utáni jelenetet is várjátok meg, ha még nem láttátok a filmet.

Hazájában megközelítőleg 26,6 millió dollárt virítottak a nézők az első hétvégén. Ezzel ütötte az előző részt anyagilag. A film amúgy nemzetközi piacon is elég erős szokott lenni, valószínűleg most sem lesz másként (update: nem volt), itthon is tele voltak a termek hétvégén több moziban is, amikor foglalni akartam jegyet. Mivel az előző résznél valószínűleg több lesz a végén az összeg, még ha ezt a 3D jegyáraknak is köszönheti, így tényleg elég valószínű a folytatás.

Külön poén amúgy, hogy imdb-n 8 pont fölött nyitott, éljenek a fanboyok. Azóta szépen lassan tart lefelé, nem kell aggódni.

5 hozzászólás a “Blockbuster watch: Resident Evil 4” bejegyzéshez

  1. “With an opening of $73.2 million worldwide in just three days for Resident Evil: Afterlife, it’s no surprise that Screen Gems would want to continue the franchise.”

    elég szépen tejelt világszerte meg kell hagyni

  2. Én annyira örülnék ennek, ha csak minimális köze lenne a kva játékokhoz, nem csak a nevek meg a lények kinézete. A degeneration mekkora volt már, mi olyan nehéz benne hogy abba az irányban menjenek? Komolyan az első jatékban nagyobb csavarok voltak mint a négy filmben összesen.

  3. Én is azért örültem meg, hogy jééé, akkor csak jó lesz, ha IMDb-n ilyen magas pont számokat kap. Fenéket!

  4. Az IMDB szart se er. En nem is nezem soha, hogy ott mennyi pontot adnak. Kezd az az erzesem lenni, hogy mindegy mit forgatnak 3D-ben a nep bekajalja. Avatar, Piranha, Clash of the Titans mind anyagilag sikeres lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.