Hereafter-előzetes

Clint Eastwood új filmje, amiben Matt Damon szellemeket lát. Ezen kívül még 3 főbb szereplő van, akik közel jártak a halálhoz és ez megváltoztatta az életüket. Azt írják supernatural thriller, de ez az utóbbi az előzetesből nem igazán jött le. Viszont szokásosan jó filmnek tűnik Eastwoodtól.

HD a nagyoknak.

human
írta
2010. 09. 13. 03:59
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Hereafter-előzetes” bejegyzéshez

 1. A trailer első feléig azt hittem, hogy valami uncsi film lesz. Aztán jött a másik fele, és teljesen meggyőzött. Jó lesz ez :D
  Ha már nem szájkikkodik, akkor miért nem szedi le a honlapot magáról? :D

  kötel->közel

 2. Ugyanezt akartam írni, a trailer első fele alapján valami korrekt, csenden és mélyreható filmre számítottam -mint azt Clint apó mesteremberkedésétől megszokhattuk az elmúlt pár évtizedben, aztán lecsapott a hullám és rá kellett jönnöm, hogy az öregfiú Shyamalant alázza, epikusabban, történetszeretően hozzáértő profizmussal :)

  2011 Oscar, legjobb rendező: eddig két biztos név van meg az ötből, Sofia Coppola és a szinte hazajáró Eastwood.

 3. De végre nem az a “szellemeket látok és meg akarom menteni mindenki lelkét, a világot, vagy csak elkapni a gyilkost” típusú szellemlátós film. Nagyon várós!! :) Clint bácsi még élhetne jó pár 10 évet, hogy több ilyen filmet csináljon a sok semmitmondó kliséhalom mellé.

 4. Eastwood a férfi, a cowboy, a rendező, a színész, a zeneszerző, a bölcs.

  Kétségtelen számomra, hogy a mozifilmek csúcsán ő áll. Közel negyven éves pálya áll mögötte, és az elmúlt 20 évben csak minőségi filmet tett le az asztalra.

  Néztem múltkor azt a dokumentumfilmet, ami nem rég készült vele, és amiben elmondja, hogy szívesen kérne tanácsot másoktól, szívesen megismerne új perspektívákat, de mindenki csak bólogat körötte, hogy így jó, ahogy csinálja. A dokumentum filmet azzal zárja, hogy nem érti, hogy miért foglalkoznak még mindig vele annyit, hiszen ő csak egy vén kecske.

  Ő a legnagyobb “vén kecske”!

  Eza véleményem az új filmjéről.

 5. Aztak…. Ez tényleg jól elszabadul 1:30-nál :-) Baromira várós, remélem lesz legalább olyan jó, mint a Gran Torino! Az nagyon ütős volt. Kár, hogy tényleg olyan öreg már, pedig de sok filmet megnéznék még tőle :-(

 6. Clint teljesen új vizen próbálkozik ismét, mindig valami újabbat kipróbál, aztán visszatér a tökös Cllahan-kakarkterhez, vagy valamelyik sosem látott ikertestvéréhez (vagy vadnyugati őséhez). Bár voltak műfajok, ahol sikerült neki túljutnia a sodráson, és még visszatért ezekhez a műfajokhoz (háborús-dicsőség zászlaj, levelek iwo jimáról, sportfilm – millió dolláros bébi, invictus), de azért volt, ahol épp hogy elevickélt (szerelmesfilm – a szív hídjai). Hogy most sikerül misztikus thrillert rendeznie, azt kíváncsian várom, de minden oka megvan rá, hogy ne adjon bele apait anyait, a gran torino és a changeling anti-díjesője után. Bár már az invicts sem volt olyan jó, olyan minőségi, olyan clintes.
  Egyébként nem áll távol a rendezőtől a misztikus thriller, hiszen már rendezett hasonló filmeket, pl a Fennsíkok csavargója, csak ott éppen a keményvonalas western imázsába csomagolta

 7. “Eastwood a férfi, a cowboy, a rendező, a színész, a zeneszerző, a bölcs.” Csillagos ötös MGM009 leülhetsz! Clint for the win!

 8. Ha azt mondják természetfeletti thriller akkor az is lesz. Eastwood papa filmjeinek a trailerei jól titkolják hogy valójában mint csinált a mester, úgyhogy ha azt mondták thriller akkor az.

 9. És a BruceWillis az halott? :)

  Egyébként öregszik Eastwood, foglalkozik a halállal. És milyen jó ez nekünk! Várós film.

 10. Kevés olyan rendező van, mint Eastwood, aki a hosszú évek során szerzett filmes tapasztalatai és látásmódja révén megkerülhetetlen és megkérdőjelezhetetlen lett Hollywoodban. Tény, hogy úgy képes filmet készíteni, mint nagyon kevesen. Könnyedén, megeröltetés nélkül tesz le az asztalra átlagon felüli felüli alkotásokat, így minden, ami tőle jön az már eleve kimagaslik a mozik kínálatából.

  Anélkül, hogy a lelkesedést szeretném lohasztani, de olvasgatva a sokszor pokolba kívánt kritikusi véleményeket úgy látszik, nem ez lesz élete fő műve. Ez talán finom is volt, mert egyesek ezt Eastwood eddigi legrosszabb filmjének titulálják.

  Ennek ellenére nálam a leginkább várt filmek között van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.