Ezek is vannak: Drive, Hawkeye, Deadpool, Zombies, Reincarnate

A Drive újabb badass kapott, Ron Perlman is fel fog tűnni benne.

A Devil “folytatását”, a Night Chronicles filmszéria második felvonását Daniel Stamm (The Last Exorcism) fogja rendezni. A cím Reincarnate, és egy természetfeletti bírósági tárgyalás esküdtei lesznek a főszerepben.

Ryan Reynolds eléggé elfoglalt mostanában, de még mindig tartja, hogy a Deadpool filmből lesz valami, valamikor. És jobban fog a képregényes Deadpoolra hasonlítani majd, mint a Wolverine-ben feltűnt változat.

Boy Scouts vs Zombies címmel fog Andy Fickman (Race to Witch Mountain) filmet készíteni. Az előző munkája le is törte a kedved szerintem.

Jeremy Renner már áldja az eszét, hogy Hawkeye alakításán egy percet sem filózott. Az Avangers történet szerint Black Widow-val (Scarlett) fognak lógni, ami alatt szerelmet értünk. Azt nyilatkozta, hogy a karaktert kicsit jobban a valóság talajára helyezik majd kinézetileg.

5 hozzászólás a “Ezek is vannak: Drive, Hawkeye, Deadpool, Zombies, Reincarnate” bejegyzéshez

  1. Boysouts vs zombies? kit érdekel ez amikor lehetne Cheerleaders vs zombiest is csinálni?(képregény van ilyen). ez kb olyan mint amikor pár éve volt egy thriller amiben a sorozatgyilkos középkorú, középosztálybeli fehér férfiakat ölt.

  2. Egy jó Deadpool feldolgozásnak talán jobban örülnék, mint az Avangernek. :P Amit a Wolverineben műveltek vele az szörnyű volt.

  3. Reynolds tényleg azt hiszi, kedvére ingázhat majd a DC és a Marvel egymás vérére menő filmjei között?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.