Fast Five eddig

Most akkor a Fast and Furios széria 5. felvonásáról lesz szó. A rendező ugye Justin Lin, nem ez a lényeg, hanem megerősítést nyert a Brazíliát említő pletyka, oda helyezik a cselekményt.

Paul Walker és Vin Diesel rendesen közös csapatban fog játszani. Valami nagyszabású ügyről van szó, miről másról. Ami durva, hogy ők fognak feltűnni a filmben: Dwayne “The Rock” Johnson, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon, Don Omar. Szóval szinte mindenki, aki számít az eddigi filmekből?

A szöktetés miatt ugye mindehol üldözik őket, de Rio de Janeiroban egy utolsó munkával esélyük van arra, hogy visszanyerjék szabadságukat. Természetesen mindezt versenyeken át. Közben Dwayne Johnson üldözi őket FBI ügynökként, de nem csak vele gyűlik meg a bajuk.

Lehet kicsit gúnyos voltam, hiszen az utolsó munka meg hasonlók kicsit kevésnek tűnnek, de közben meg a Rock üldözi Dieselt az nagyon karcolós dolognak tűnik.

human
írta
2010. 09. 16. 05:02
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Fast Five eddig” bejegyzéshez

  1. Meglepően jó film volt a negyedik (az előző háromhoz képest mindenképpen). Még 5-6 rész és valami díjat is be fog söpörni :)

  2. A szereplő gárda miatt megér egy nézést! Reméljük jobb, komolyabb lesz mint a négy, ami szerintem szar volt!

  3. Hát nem is tudom,hogy örüljek,vagy sírjak…A 3. Walker-ék nélkül már kaki volt,a 4 meg még Walker-ékkel is(erőltetett történet,meg amiket a kocsikkal műveltek…WTF),ez az utolsó meló,meg hogy minden eddigi fontosabb szereplő benne lesz…elég negatív vagyok a dologgal kapcsolatban. :(

  4. Én nagyon várom már, nekem a 3. kivételével az összes rész tetszett. A Diesel-Walker-Rock-Gibson quartettel pedig egy régi álom válik valóra:)
    Ha hozzák az eddigi filmek színvonalát, nekem az elég, egy pörgős kis akciófilm szép kocsikkal meg jó nőkkel…
    Aztán jöhet a 6. rész:D

  5. kemény lesz:D bazijó akciónak hangzik elsőre és tényleg jó nevek, Dieselt meg mindig is szerettem ebben a szerepben. Várjuk

  6. Ezzel az All Star csapattal olyan mint valami Fast and Furious Expendables módra :-D Kibaszottul várós!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.